שלום! :)

MissJones

New member
שלום! :)

השתחררתי ביחידה ביום חמישי האחרון ואמרו לי שאת התעודת שחרור אני צריכה לקחת מקצין העיר אבל שזה יקח לזה קצת זמן להגיע לשם... כמה זמן זה אמרו לקחת? שבוע? חודש? כי אני צריכה ללכת לרופא משפחה ולא הסכימו לפתוח לי כרטיס ב"לאומית" בלי התעודת שחרור...=\

shiridag

New member
לא קיבלת שום תעודה?

אפילו ריקה- כלומר בלי הערכה? אני אישית קיבלתי תעודת שחרור "ריקה מתוכן" היה כתוב רק ביצע תפקידו לשביעת רצון מפקדיו או משהו כזה ואת התעודה המלאה עם ההערכות שכתבו (שזה בעצם דף, ולא ממש תעודה) לקחתי בקצין העיר, יומיים אחרי בערך. זה מתעדכן באופן מיידי בד"כ. אני ממליצה לך לפנות לקצין העיר באיזור מגוריך, אפילו לנסות לברר טלפונית האם עידכנו אותך במערכת. במידה וכן- את מקבלת במקום העתק תעודת שחרור. אני אישית מכירה את הטלפון של ירושלים וזה 02-5697157/8/9 בהצלחה.

שאלה

ההערכות שכתבו לך נראות במקרה כאילו הן יצאו מאותה תוכנה שעושים הערכות לתעודות בית ספר? כי ככה זה נראה אצלי...

EmGee

New member
פני לקצין העיר

ותבקשי על רך לדפוק תלונה לחיל החצוף שאמר לך את השטות הזאת.

בתור מישהי ששרתה בשלשיות יחידה- אני יכולה להג

יד: 1. תעודת שחרור ריקה- כנראה שהשלישה לא היתה מספיק אחראית- כדי לדאוג שתעודת הערכה תהיה מוזנת 3 חודשים לפני השחרור. לכן, לא נראה לי כל כך שיש צורך להאשים את המפקד בזה.... 2. קבלת תעודת שחרור בקצין העיר?????? אני יכולה להגיד מנסיון אישי- פעם ראשונה ששחררתי מישהו- ולא קיבלתי את התעודה של המשתחרר- שחררתי אותו ואמרתי לו שאשלח לו את התעודה בדואר. אח"כ התברר שבמקרה כזה- אסור לשחרר!!!!! צריך לשלוח את החייל לבקו"ם.. (אני דאגתי לדבר שם עם מי שצריך- ולטפל בהכל..).. בכל אופן- בשלישות שבה השתחררת- אם זה בטייסת- אז לא היו צריכים לשחרר אותך בלי תעודת שחרור... אלא להפנות אותך לבקו"ם... אם השתחררת בבקו"ם ואמרו לך בקצין העיר= זה כבר משהו אחר.. אז את זה אני לא יודעת...

למעלה