שלום

שלום

כתבתי פה לפני פחות מחודש על חוסר רצון לשרת.. אני עדיין לא רוצה. אבל לא כמו אז.. הייתי בדיכאון רציני. היה לי נורא קשה להתמודד.. ועוד אחרי שיחה עם פסיכיאטר שפשוט זרק עליי..... אבל השלמתי עם העובדה שאני איפה שאני. אני מקווה לעבור את זה. וכדרך אגב.. שיחות עם קב"ן.. זה אפשרי? שיחות ייעוץ שכאלו? שיחות תמיכה? כאילו להפוך אותו למין פסיכולוג חינמי? אפשרי?
 

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo195.gif

אנחנו איתך בחיפוש הזה , נמצאים כאן , בשבילך... מעונינים בך... ויודעים ש.. כן . אפשר להיעזר בקב"ן גם לשיחות.. אולי לא בדיוק פסיכולוג חינמי אבל בהחלט מישהו שאפשר להתמך בו . רק להגיע ולהגיד בדיוק מה שצריך ורוצים.... בהצלחה.. בהחלט גם מחכים לשמוע מה קורה איתך עכשיו ובהמשך.
 

disturbed fairy

New member
אחדד לך את התשובה

של "סהר" בהחלט! וזה גם התפקיד המרכזי של הקב"ן, חוץ מהימים שבהם מקבלים קהל ורואים כל חייל שבא לברה"ן, יש להם ימי שיחות קבועים עם מטופלים קבועים. [אחת לשבוע כמו פסיכולוג אזרחי..] זה שעשו מהקב"ן רק "מוריד פרופיל ונותן פטורים" זה סיפור אחר, הקב"ן הוא בהחלט ה"פסיכולוג החינמי" של הצבא, אם תרצה לקרוא לזה כך.
 
למעלה