שלום :)

שלום :)

אף פעם לא ממש נכנסתי לפורומים וכאלה, אבל פחות או יותר הפסקתי לשאול את חברים שלי מה הם חושבים בנושא, כי התשובה שלהם לא משתנה וגם אף פעם לא מספקת אותי..וחוץ מזה, תמיד נחמד לשמוע חוות דעת שניה ;] אז לעניין: אני בחורה לא רזה. וכשאני אומרת לא רזה אני לא אומרת שמנה באמת שלא. תמיד זה הפריע לי והבעיה התחילה כשאשר המשקל התחיל לנהל לי את החיים. אני דוחה המון דברים שאני רוצה לעשות "עד שאני ארד כמה קילוגרמים".. בקיצור, בזמן האחרון אני מסתובבת עם קבוצה מסויימת של בנים שנמצאים בלהקה שלי (אני נהנית יותר מחברת בנים ^^) והם כל הזמן מדברים על כוסיות ולפעמים אני מרגישה שהם שוכחים שגם אני בחורה.. ומתחילים לדבר אלי כאילו אני חבר שלהם העניין הזה ממש הוריד לי את הביטחון העצמי, אני מרגישה באמת לא שווה. עניין נוסף הוא שהם מסתכלים על בנות שנראות מדהים ואני יודעת שאני לא אגיע לרמה כזאת.. אז השאלה שלי בעצם היא, מה לעשות? אין מקום לאנשים שהם לא מקלות בעולם של ימינו? אני חייבת לרזות אפילו שאני לא שמנה? כי במצב הנוכחי להשלים ולאהוב את עצמי באמת אני לא מצליחה... המון תודה מראש וסליחה על החפירה ^_^

יונתנטן

New member
לא חפרת חח יש כאלה שכותבים מגילות

תיראי, גם אצלנו בחברה שאנחנו למשל בהסעה אומרים: ``יו יו סתכל איזה כוסייתת!!`` ואז כול ההסעה כמעט עושים 180 מעלות עם הראש עליה חח. תאמיני לי, את לא רוצה שכול גבר ברחוב יסתכל לך על התחת. זה לפי דעתי כבר נהיה לא נעים. -- הבנים האלה, אני ימשיך בתגובה

יונתנטן

New member
המשך הבנים האלה

מסתכלים על הרזות והיפות ביותר למטרת פנטזיה או אולי לממש אותה. שם המטרה: סליחה מכבודכם ס ק ס!. ואל תגידו לי לא! מה רע שבעזרת ה` יגיע היום שלך ואחד יתאהב בך באמת ולא רק יסתכל עליך חיצוני? אין יותר טוב מזה. עכשיו, להוריד במשקל זה טוב אבל תעשי את זה

יונתנטן

New member
המשך אחרון חח

תעשי את זה בשבילך. לא בשביל אחרים או בשביל כמה חבורת בנים.. מקוה שעזרתי בדרך כלשהי.. בהצלחה ויום מוצלח לכולם.

avavav1

New member
תשמעי

אם את מרגישה שלרדת כמה קילו יעשה לך טוב - לכי על זה. כמובן שאת לא צריכה להגזים ועשות את זה בצורה מבוקרת ובריאה. אם את שלמה עם עצמך בסך הכל והבעיה היא לא הקילוגרמים - תנסי לעבוד על ההערכה העצמית שלך. אולי הם מדברים על בנות שנראות מדהים, אבל את לא צריכה להגיע לשום "רמה" - כל בנאדם צריך להיות הכי טוב שהוא יכול ולא לנסות להשוות את עצמו לאחרים, כי טוב אף פעם לא יוצא מזה. אף אחד לא מרוצה לגמרי ממי שהוא, אבל את יכולה להסתכל על זה ככה: הבנים האלה אוהבים אותך, ופתוחים איתך מספיק ומרגישים איתך מספיק בנוח כדי לדבר אליך בצורה מסוימת. את יכולה לקחת את זה למקום הפוגע, ואת יכולה גם לטפוח לעצמך על השכם כי בנים אוהבים את הסוג הזה של בנות - הרבה יותר מאשר את "הכוסיות" שהם מדברים עליהן. עובדה שהן מסתובבים איתך ולא איתן... בקיצור, אין טעם להשוות את עצמך לאף אחד, את לא חייבת לרזות בשביל אף אחד גם אם היית שמנה (ובטח ובטח כשאת בכלל לא שמנה), יש מקום בעולם לכולם והכל עניין של גישה. אם תנסי לחשוב על האנשים המצליחים, המאושרים והאהובים שאת מכירה - אני בטוחה שתראי שזה לא עניין של מראה חיצוני בכלל, אלא של מה שהבנאדם משדר ואיך שהוא מרגיש in his own skin. בהצלחה!

למעלה