שלום..

inbar58

New member
שלום..

שלום, שמי ענבר ואני סטודנטית לעיצוב תעשייתי, אני עובדת כרגע על עיצוב בלנדר ידני (בלנדר מקל) לכבדי ראיה ועיוורים. הייתי מעוניינת לשמוע על בעיות הקיימות בתפעול בלנדר ידני הנוגעות לראיה ( כגון: בטיחות, השפרצות וכו'...), האם יש לכם הצעות ייעול או תוספות לבלנדרים הקיימים כיום. אני חשבתי לעשות לבלנדר מעין "שמלה", אשר יכולה להתלבש על כלי הקיבול בו מרסקים, ותשמש כמכסה, כדי לתחום את הכלי ולמנוע השפרצות. אשמח לשמוע מכם, המון תודה מראש, ענבר

שלום ענבר.

אל תחפשי לשמוע על בעיות: הדרך הנכונה היא לחוות אותן בעצמך. קחי מטפחת גדולה, קשרי לעצמך את העיניים אצלך בחדר. שבי כמה דקות, תתרגלי לכיסוי העיניים. כשתרגישי שאת כבר רגילה, לכי למטבח, הוציאי קערה ובלנדר, הכניסי לקערה משהו - נגיד מרק, ותתחילי לעבוד. תאמיני לי שתגלי מהר מאוד מהם הקשיים בשימוש במכשיר חשמלי (החל משלב הכנסתו לשקע שבקיר) בעיבוד מזון (מתי להפסיק? מתי זה מוכן?). אל תורידי את כיסוי העיניים באמצע, ואל תציצי. לכי עם זה עד הסוף, כמו שמעצב אמיתי צריך לעשות. אין כמו חוויה אישית. בסוף, אני ממליץ לך להזמין מקום במסעדת "בלק-אאוט", שהיא מסעדת חושך, במתחם הנמל ביפו. זה ישלים את חווית הבישול...

למעלה