שלום

vanna

New member
שלום

לא מיזמן ניחשפתי להסוד קראתי את הספר והיתחלתי לישם את הדברים כל יום אמרתי תודה על הזוגיות המושלמת כאשר הייתי בזוגיות ועכשיו ניפרדנו... זה אומר שלא באמת הייתה זוגיות מושלמת ואני רק הייתי מסונוורת? או שהסוד לא עובד לפחות לא בכל תחום כי כבר נוכחתי שהסוד כן עובד... ומה עכשיו? איך באמת מושכים זוגיות מושלמת ואמיתית?

ע ו פ ר ה

New member
ואנה יקרה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לרגע חשבתי שאת והסוד נפרדתם, או שמא זו את ובן זוגך. הסוד עובד בכל תחום בחיים. אם היתה לך זוגיות ונפרדתם, כנראה שהזוגיות הזו היתה דרך לזוגיות הנכונה עבורך. משיכת זוגיות: קודם כל תגדירי לעצמך איזו זוגיות את רוצה. מה חשוב לך שיהיה בתוך הקשר ומה חשוב שיהיה בבן הזוג. אל תתמקדי במראה שלו אלא בתכונות שחשובות לך. תבדקי אם יש לך בבית תמונות תלויות של נשים או גברים בודדים ותחליפי אותם לתמונות של זוגות. ועכשיו , אחרי שעשית את זה תתחילי לספר לחברים שאת מחפשת בן זוג, לכי לדייטים או למסיבות. ולדעתי הכי חשוב זה ללמוד לאהוב את עצמך ואז תמגנטי אהבה אמיתית. בהצלחה. באהבה עופרה

vanna

New member
תודה רבה

כך אעשה
רק אם הבנתי נכון? הבחור שניפרדתי ממנו הוא הדרך לזוגיות הנכונה? סתומרת דרכו אני יכולה להכיר את הבן אדם שאיתו יהיה לי טוב?

ע ו פ ר ה

New member
תודה על השאלה שלך

היא הבהירה לי שאני צריכה לנסח טוב יותר את מה שאני אומרת. כל מערכת זוגית שיש לנו ומסתיימת, היא דרך ללמוד ממנה מה אנחנו רוצים ומה לא רוצים בזוגיות שלנו. לזה הכתוונתי. שחררי את הבחור מהמערכת הקודמת ואמרי לו תודה על כך שלימד אותך דברים. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
תמיד יש תקוה

רק לא תמיד אנחנו רואים אותה. שמחה שהארתי אותה. באהבה עופרה

GMjoy

New member
ל- vanna

חשוב לשחרר - מי כמוני מבין את זה עכשיו
תלכי בדרך ההרגשה, איזה אדם יכול לעשות לך הכי טוב! כשאת יודעת את זה, תסמכי שמעלייך יובילו אותך אליו - גם אם זה יקח יותר זמן ממה שאת חושבת. השימוש בסוד, והפרידה מהזוגיות הקודמת, זה הסימן שפעלת לכיוון הרבה יותר טוב, וזה הוכח בפרידה :) שיהיה לכולנו שבוע טוב !

למעלה