שלום

• פותח הנושא y936
  • פורסם בתאריך

y936

New member
שלום

שלום בחצי שנה האחרונה אני נורא עובדת על הקטע של אם תירצה ותשאף יהיה כל מה שברצונך . קראתי את הספר כוחו של התת מודע , בגן האמונה הסוד וגם ראיתי את הסרט וכולם עובדים בדיוק על אותה שיטה - תאמין , תיראה את עצמך כזה תיהיה כזה . אני תלמידת תיכון כיתה י' , והאמת שאני מאז ילדה קטנה כיתה ב' לא הכי היסתדרתי פה . ומאז החלום שלי לעבור דירה מכאן . עכשו אני שואפת את השנתים האחרוונות שנישארו לי בבית הספר ליראות במקום אחר . וכל יום אני עובדת על עצמי ועל האמונה ואני מנסה לראות את עצמי בסיטואציות כאלה ואחרות במקום אחר . אני מנסה לדבר עם ההורים וזה האמת לא הולך כ"כ העבודה שלהם נמצאת פה והכל נמצא פה המשפחה וכולם וזה דיי מייאש אותי לפעמים ומראה לי שזה חסר טעם . אני ראיתי בפורום שאתם עובדים על הקטע הזה המון של לעשות משהו אם זה , לפעמים אני מנסה באמת לחדד את זה ולעבוד על עצמי ואני פשוט מתייאשת . אשמח אם תעזרו לי ותיעצו לי כי זה נושא שבאמת אני רוצה לזרז אותו וסה"כ להנות מהחיים שלי כמו שתמיד חלמתי . תודה רבה

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל מאוד כיף לך שאת כל כך צעירה וכבר מכירה את הסוד ואת כוחו של התת מודע. מכיוון שההורים שלך עובדים במקום שאתם גרים, אולי זה לא כל כך ריאלי עבורם לעבור דירה עכשיו ולכן צריך וכדאי למצוא דרך לראות את הדברים הטובים שיש כרגע. אני רוצה להציע משהו מעט שונה מהדרך בה את פועלת. תתחילי להתמקד בטוב שיש לך. תכיני מחברת ליד המיטה ולפני שאת הולכת לישון תערכי רשימת תודות על הדברים הטובים שקרו לך היום ועל הדברים הטובים שעשית היום. התרגיל הזה מחבר לאנרגיה טובה ואומרים ש"איך שאתה הולך לישון בלילה, כך אתה קם בבוקר". ואוסיף סיפור: לפני מספר שנים מאוד לא אהבתי את הבית שאני גרה בו. אמנם זה בית פרטי ויש בו שפע של מקום, אבל ממש לא אהבתי אותו באותה תקופה, וכל שרציתי זה לעבור למקום אחר. היום הבית שלי נהדר. אנשים אוהבים לבוא אליו. לי טוב בו. הבית זה אותו בית, אבל אני שיניתי את הגישה שלי אליו. אני מברכת את היקום שיש לי אותו. שמתי וילונות יפים (קודם לא היו). מדי שבוע אני מדליקה מספר פעמים נרות, אם זה לכבוד שבת ואם זה לכבוד אירועים שאני עושה בסלון. והבית מחייך אלי. ישנם מצבים שאין באפשרותנו לשנות כרגע, אבל זו בחירה שלנו איך להתייחס אליהם. מאחלת לך הרבה טוב. באהבה עופרה

למעלה