שלום!

נועלין

New member
שלום!

אני מצרפת קישור לאתר יפיפה...מישהו יודע היכן ניתן ללמוד בניית צעצועים מכניים דוגמת אלו המופיעים באתר? תודה מראש, נועה. האתר: http://www.cabaret.co.uk/index.php

לא כולם...אני לא

רק שלצערי אינני יכול לעזור לך בנושא
אם יש מישהו שיכול לספק לך פרטים הם: אילן, דבי ואולי עומרי שכנראה כבר נוחרים חושבת שתוכלי להתאפק ולחכות למחר??? גם אני אנסה לברר עבורך את הנושא שיהיה לילה טוב

שלום נועה. באותו אתר שבו ראית את הבובות

יש אפשרות לרכוש ספר שמדריך כיצד בונים את בובות כאלה. ניתן לרכוש אותו דרך האתר. הספר מראה בפרוטרוט סוגים שונים של מנגנוני עץ וכיצד בונים אותם. פעם, כשחשבתי שאני אוכל לבנות ה-כ-ל, ועוד לא קלטתי שביממה יש רק 24 שעות - היה לי את הספר הזה. תקציר הספר: How to Make Automata Learn with Keith Newstead the mechanisms and some of the methods involved in making automata. The first half is organised into types of mechanisms in a similar way to our book. The second part shows various processes as Keith makes a cycling figure. 42 minutes. וזה הקישור

נועלין

New member
תודה אילן!

ראיתי את הספר באתר (יש שם למכירה גם די וי די) אבל חשבתי שאולי מישהו שמע על קורס פה בארץ לבניית מנגנונים וצעצועים, היות וזה תחום שקשור לתחום שאתם (וגם אני קצת) עוסקים בו...

חיפשתי וחיפשתי ו...../images/Emo67.gif כלום...

כבר כשקראתי את תגובתו של אילן היה לי די ברור שאם הוא כאינציקלופדייה מהלכת וכמנהל המרכז ובית הספר שעובד ומכיר את העוסקים בתחום על כל גווניו, אינו יודע אז כנראה שפשוט זה לא יהיה... למרות זאת ניסיתי ולא העלתי אפילו חרס בחכתי אבל אמשיך לבדוק את הנושא. בנתיים כל מה שאני יכול להציע הוא שתנסי לקבל שיעורים פרטיים אצל בובנאים ( ליעד גורדון? אולי אירנה? למישהו יש עוד שמות? )אבל לא רק, חפשי בוני צעצועים ואומנים למניהם ותעברי אחד אחד...קצת עבודת נמלים אבל אם זה מענין אותך אני מאמין שזה יהיה שווה בסופו של דבר! אל דאגה, ממש לא הערת אותי ואם תסתכלי בשעת ההודעה האחרונה שלי ( 03.00 לפנות בוקרררר ) תביני שלמצוא אותי ישן זה די נדיר...אווי בעודי כותב עלה לי עוד רעיון לשאלתך...ניגש לבדוק ואם יהיה מה אספר בהמשך ביי בנתים

אולי כדאי לך לנסות לפנות ל....

גילי קוזין אולמר. לגילי M.A בעיצוב ובניית בובות מהאקדמיה לתיאטרון בסנט-פטרבורג כיום היא מלמדת עיצוב בובות עם מנגנונים מורכבים. אם זכרוני אינו מטעני (ומה לעשות הוא מטעני יותר ממה שהוא אמור) - פרוייקט הגמר של גילי במסרת הלימודים ברוסיה הרחוקה היה בובת אוטומטה גדולה.

למעלה