שלום

שלום

דיי מצחיק שהגעתי לפורום הזה.. קראתי את "הסוד" וראיתי את הסרט לפני כ5 חודשים,חייתי ונשמתי את הסוד..וכל בוקר אני עוברת מול לוח החזון שלי..המחשבות שלי חיוביות תמיד,ולמדתי להוקיר תודה מכל הלב.ובכלל תפיסת עולמי השתנתה.. אבל כל העולם הגשמי שלי נשאר אותו הדבר..איבדתי לפני חודשיים את האדם הכי יקר לי(היא נפטרה)..וזה שבר אותי.אני "תקועה" באותה עבודה,אני לא מרגישה שאני צועדת קדימה,עברתי שינוי עצום במחשבה ואני מאמינה בכל התהליך.. אך בשטח לא נוצר שום שינוי..השאלה מה גורם לזירוז התהליך(נשמע מצחיק??)או יותר נכון מה חסר לי במשוואה?? אודה לך אם תעני לי על שאלתי!!!!!

naty3

New member
דברים קורים בזמן שלהם

את כותבת "השאלה מה גורם לזירוז התהליך?"- ליקום לוקח זמן לארגן את הדברים. האם יש לך ספקות באמונתך? אם כן-זה מעכב את הדברים שאת רוצה. צריך להיות סבלנים. סמכי על היקום שהוא יודע מה הוא עושה. בקשר לעבודה-האם את מחפשת משהו שאין בעבודה הקיימת ולכן את מרגישה תקועה? כמו למשל קידום. אולי זה הזמן לחפש עבודה אחרת (תוך כדי העבודה הקיימת). 4 הודעות למטה charo שיתף במה שהוא עושה-לשים תמונות של דברים שאת רוצה. חשבי מה את באמת רוצה לפרטי פרטים. שימי תמונות מתאימות בלוח החזון שלך. ממליצה לקחת דף, לרשום יתרונות וחסרונות-לדוגמה של העבודה. זה מה שאני עושה כשאני תקועה-לוקחת "צעד אחורה", בוחנת כל אספקט אפשרי שעולה לי לראש, ואיך זה יכול להשפיע על החיים שלי, האם זה טוב לי עכשיו וכו'. הקשיבי לתחושות שעולות בתהליך. המשוואה היא: רצון, אמונה והודיה.

GMjoy

New member
היי "לא מסתכלת אחורה" :)

אני בדיוק לפני שבוע צפיתי "בסוד" עם מישהי שביקשה ממני (אישה בת 51 שאיבדה קצת כיוון בחיים). זה מאוד שימח אותי, וישבנו לראות יחד - תוך כדי שאני מפרש לה כל מיני דברים שהיא לא ממש הבינה מהסרט - קורה חח ובעצם, אחרי שנה ומשהו, שאני ראיתי לראשונה את "הסוד", אני חייב להגיד: זה לא מדוייק וחלומי כמו בסרט
דיברו על זה המון כאן, ומה שאני חוזר ואומר: זה לא כמו בסרט
הסרט מציג זווית ראייה אופטימית לחלוטין - ללא כל בעיות, תיסכולים, רגשות שליליים, דיכאונות, אסונות וכו'... הכל "מושלם". אבל...!! כל אחד מאיתנו, שכבר נמצא בדרך הזו, ולמד ממנה, יודע שלא הכל כמו בסרט הזה - לא הכל ורוד
אומרים שם להיות אופטימיים, ולחשוב חיובי - ואך ורק חיובי תמיד
ואת מאמינה לזה, עד שמגיע משהו לפוצץ לך את "הבועה" הזו - ואלה הם שבילי העבר שלך. הם חוזרים.. אז מה שקודם כל את צריכה להבין, זה שדברים לא באים תמיד- ותמיד כמו שאנחנו רוצים
זה קורה בזימון זוגיות, עבודה, ילדים, מצבי רוח, שיגרה ועוד מלא דברים שאנחנו מלאי השראה (אחרי הסרט) לשנות וליצור. אני למשל לא הגשמתי את כל החלומות שרציתי מאז שצפיתי והייתי בHIGH הכי הכי...מהסרט. אבל למדתי ולמדתי...כל רגע למדתי...היום אני מודע לזה - מחשבות יוצרות, אבל לעולם לא תדע מתי ואיך - במיוחד לא אם זה באמת מתאים לך
אז מה שאני הכי מציע לך לעשות - ואת יכולה לעשות את זה בכל מצב - וזה להאמין
אני לא יודע עד כמה אנחנו מרחיקים בכל DOWN את המטרות שלנו מעצמנו, אבל גם DOWN זו יצירה, וזו הדרך - אין מה לעשות. והכי חשוב שתהיה אמונה בכל מצב שכזה - גם ללא קשר למטרה - אמונה שהכל קורה לטובה
ויותר מכל - תאמיני שאת לא אשמה בכל דבר שקורה - לטוב ולרע. אז עצתי עד כאן היא: להאמין

אחרי 5 חודשים, היית אמורה לראות איזשהו שינוי

אם העולם הגשמי שלך נשאר *בדיוק* אותו הדבר, אז את כנראה עושה משהו לא נכון. אמנם זה קצת תמים לצפות לניסים ונפלאות ב-5 החודשים הראשונים, אבל התחלה של שינוי כבר היית אמורה לראות. אז מה חסר לך במשוואה? בלי פירוט נוסף מצידך, יהיה מאוד קשה לענות על השאלה הזאת. מהי הדרך שבה את "מפעילה" את הסוד? דוגמא קונקרטית או שתיים יכולות מאוד להועיל כאן.

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה לפורום

מציעה לך להתחיל בקריאה נוספת של הניק (השם) שבחרת. המוח קולט רק משפטים חיוביים. רק מהניק את בטח מביטה כל הזמן אחורה.... צר לי לשמוע שאיבדת את האדם הכי יקר לך. שלא תדעי צער. תני לעצמך זמן לאבל. גם זה משהו שיכול לעצור וזה טבעי ביותר. קראתי פה הרבה תגובות שמתייחסות לזמן שהתהליך לוקח. גם מעצמי אני יודעת שלדברים יש קצב שונה ממה שפעם רציתי. עם השנים למדתי לשים דגש על הדברים הטובים שקורים. מאוד חשוב להפסיק לספר לעצמי כמה הדברים לא זזים / תקועים / קשים וכד', ובטח להפסיק לספר אותם לסביבה. כשהבנתי את זה היה שינוי מיידי. (אני בדקתי את זה בזוגיות קיימת. היא השתדרגה). כמו כן למדתי שחשוב מאוד לפרט דברים אחרת היקום גורם לדברים לקרות באופן שונה. זה קרה לי עם הרכב החדש - הוא הגיע אחרי תאונה. זה קרה לי עם הלקוחות שלי - יש לי את מספר הלקוחות אך לסכום שרציתי להגיע עדיין לא הגעתי. בכל מקרה אני מאוד נהנית מהתהליך. ההשתתפות בפורום הזה מאוד מחזקת בדרך ואני ממליצה לך בחום להשתתף בדיונים. יש פה אנשים מקסימים ומחזקים. באהבה עופרה

למעלה