שלום [:

• פותח הנושא y936
  • פורסם בתאריך

y936

New member
שלום [:

קודם כל לא יוצא לי כ"כ להגיב אבל אני בהחלט פעילה פה :) לא מזמן כתבתי פה שיש לי שאיפה בחיים למשהו ולא בדיוק פירטי יותר מידי ואמרתי שאני מעדיפה לשמור את זה לעצמי שלא יגידו לי שזה לא יקרה וזה יערער את הביטחון שלי אז אני ישתף אותכם בעוד חלום שלי שהוא מתבסס על זה בווא נגיד ככה שהשאיפה שלי זה לעבור דירה ושנתיים אחרונות שנותרו לי בתיכון להיות במקום אחר . עכשו כל לילה אני רואה את עצמי שם , איך אני מצליחה איך אני משתלבת .. יותר מי זה אני גם דיי מתחילה להאמין לעצמי ששנה הבאה אני במקום אחר . הבעיה היחידה היא - שאני לא יודעת איך להתחיל להוזיז את עצמי ? איך אני פועלת עכשו ? מחכה שהיקום יוזיז את זה מעצמו ? או מתחילה לפעול בדרך אחרת דר"א אני חייבת לציין - אל תגידו לי לדבר אם ההורים כי הסיכוי שהם יקשיבו לי שואף ל-0 חחח אשמח להצעות [: ותוודה לכולכם - באמת פורום שמחמם את הלב :)

GMjoy

New member
הייי

לא שמתי לב לשום בעיה קיימת בסיפור שלך :) יפה שאת רוצה שואפת למשהו, וזה תמיד טוב לעשות שינויים בחיים. אז המטרה היא לעבור דירה? כתבת שאת מתארת כל לילה את עצמך במקום אחר, והשאלה: האם זה עושה לך טוב? את מדמיינת בהרמוניה עם הגוף? אם כן, אז את בדרך הנכונה, שמובילה למקומות הנכונים :) לגבי פעולות, נכון לעכשיו, את יכולה לחשוב על משהו קטן או בכלל כדי ליצור תזוזה למען מציאת דירה וכו' ....?? אם את עדיין לא יודעת, אז כן - תתני ליקום לעזור לך בזה. כשאין שום רעיון או דרך או משהו קטן, אז בינתיים תצרי אותו במחשבה. לפני שאת הולכת לישון, תמציאי ניסוח מתאים לך, ותבקשי דרך לקבל רעיון או תזמני סיטואציה שתעזור לך למצוא בית. וכל דבר אחר שמרגיש לך טוב. עד שאת לא מרגישה בטוחה ומוכנה לפעולה - את ממשיכה במה בחיים שלך, ומחכה לסימנים בדרך... בהצלחה !

ע ו פ ר ה

New member
אני מציעה לך

מכיוון שאת עדיין גרה עם ההורים, לערוך רשימה של הדברים הטובים שיש כרגע במקום שאת נמצאת בו. להתחיל לתת את תשומת הלב והדעת על מה יש ולוותר על המחשבות הרבות על מה שחסר. תתחברי לשפע דרך זה. באהבה עופרה

למעלה