שלום

SweetGirl17

New member
שלום

לא התנסיתי עדיין בהכנת עוגה מעוצבת מבצק סוכר, ראיתי באתרים צעד צעד איך לצפות עוגות ואיך מציירים. ולכן בא לי לנסות לעצב עוגה מצויירת לבני ליום הולדת, אבל איני יודעת מה בדיוק דרוש בשביל זה ואיזה כמויות. אני יודעת שצריך בצק סוכר לבן, צבעי מאכל ג'ל, טושים לצביעה. אשמח לעזרה כדי לדעת מה לקנות וכמה בצק סוכר יספיק כדי לעטוף את העוגה ולעשות דמות מצויירת ע"י חיתוך דמויות. תודה!

net the jet

New member
קודם כל ממליצה לך לעבוד ע"פ ההסבר המצולם

במאמרים לעוגה מצוירת. לעוגה אחת יספיק לך קילו בצק סוכר: בין 600-700 לציפוי ועוד קצת ל"סגירה" שזה מה שאנחנו עושות בתחתית העוגה. צבעי מאכל- לפי מה שאת עומדת לצייר. את תמיד יכולה לקנות צבעי יסוד ולערבב. ( בכל קטן נפרד כמובן...) טושים- לא חובה.

SweetGirl17

New member
תודה קניתי את הדברים

וגם קניתי אבקת שלגים, נאמר לי שהאבקה אוטמת יותר את הבצק סוכר ויוצרת אותו אטום ולבן או שצבעים אחרים גם יכולה לאטום. האם כך הדבר? וגם נאמר שאפשר להוסיף את אבקת השלגים לערבוב צבעים במקום צבע לבן מכיוון שלא היה להם צבע לבן, וקניתי רק צבעי יסוד. ועוד שאלה, כמה זמן לוקח לצבעים להתייבש? מכיוון שאני רוצה לנסות להכין ציפוי ממרשמלו ומעל לשים דמויות מבצק סוכר מצוייר. האם גם לפני ציפוי המרשמלו צריך לשים שכבה דקה של שוקולד או ריבה. האם צריך לחכות לייבוש? תודה!

למעלה