שלום...

מיקמיק23

New member
שלום...

מה נשמע? שאלות שקשורות מבלי לדעת לעומק הדברים, שאלות קלות. מזה Notes ?בשביל מה נועד שימוש זה ? האם אני יכול לשווק את עצמי מבחינה מקצועית דרך המשתמש שלי, או שמה אני צריך לפתוח משתמש עסקי שבשביל זה זה נועד . במקביל לחשבון הפרטי שלי אם החברים.? - בטעות , מתחת ל news כללי , משום מה אני לא יודע איך יש לי , שם של חבר מתחת לnews וזה אוטומטית מעביר אותי לדף הפרופיל שלו מתי שאני לוחץ עליו, מין קיצור דרך במקום לחפש אותו בסרגל החיפוש ואז להגיע אליו משם . איך אני מוחק את האופציה הזו ? - איך אני מוחק אפליקציות ? דרך ההגדרות של האפלקציות הוא מראה לי רשימה שהוספתי אפלקציות בחודש האחרון ולא מעבר לזה. וכנ''ל , ל- קבוצות , איך מוחקים לקבוצות שהוספתי את עצמי אליהן ? נראה לי שזהו אם השאלות עד לפעם הבאה =) קראו והשכילו.

meital always

New member
../images/Emo101.gif תשובות לשאלות

1. Notes זוהי אפליקציה מבית פייסבוק שמאפשרת לך לרשום הערות, הודעות ומחשבות, בדיוק כמו שאנשים רושמים היום בשורת הסטאטוס שמופיעה ליד השם שלהם. היתרון של האפליקציה על פני שורת הסטאטוס שהיא מעניקה מגוון אפשרויות שאין בשורה הבודדה, לדוגמה ניתן לרשום הרבה יותר מילים (השורה מוגבלת ל160 תווים), ניתן לתייג בה חברים ועוד מספר אפשרויות. בקיצור - טוויטר למכורים... 2. אם מדובר בשיווק מסיבי (ולא הודעה פה וקבוצה שם) מומלץ לפתוח חשבון עסקי ודף (Page) לעסק שמעניקים לך אפשרויות שלא קיימות בחשבון הרגיל. לשיווק מינורי ניתן להסתפק בחשבון הרגיל. 3. כנראה פתחת רשימה (List) של חברים בתוך קטגורית החברים (Friends) שלך וכרגע יש שם רק חבר אחד. כנס למעלה אל Friends ובצד שמאל תראה את הרשימה, תוכל גם להסיר אותה אם זה מפריע לך. 4. למחיקת אפליקציה הקלק על הלינק Applications (בגרסה העברית- "אפליקציות") הנמצא בפינה השמאלית התחתונה של הדף שלך (בגרסה העברית- הפינה הימנית), ואז הקלק למעלה על Edit (בגרסה העברית- "ערוך"). ברשימה שתיפתח מצא את האפליקציה שאתה רוצה להסיר והקלק בקצה השורה שלה על הסימן X . 5. להסרת קבוצה ראה תשובה שעניתי על כך בעבר בפורום. בהצלחה...

למעלה