שלום,

bbaarr202

New member
שלום,

שמי בר, הייתי רוצה לפרסם קטע שכתבתי. אני מקווה שזה המקום המתאים. זאת פעם ראשונה שאני מפרסמת משהו שכתבתי. הייתי רוצה לשמוע ביקורת ודעות שונות על מנת להשתפר כי זאת רק ההתחלה. תודה מראש :) סתם עוד אדם: סתם עוד אדם שפגשת ברחוב, או סתם עוד אדם שהכרת מקרוב מה הוא חושב עליך? האם הוא יזכור את פניך? ומה זה בעצם משנה? הוא סתם עוד אדם שפגשת במקרה. אנשים חולפים על פנייך, אתה נשאר במקומך, עומד ומחכה. לֵמַה? אתה לא יודע. אולי לאדם הבא שישאיר סימן בחייך.

bbaarr202

New member
עוד משהו שכתבתי ממש עכשיו

זמן שעובר: זמן שעובר זמן שנגמר חלף כמו הרוח תם ונשלם ומה יהיה עם הזמן האבוד? לאן הלך? האם ישוב? בינתיים, עוד זמן חולף ועובר ואתה מתענג על משב הרוח החוזר

koryz

New member
שלום, וברוכה הבאה

קודם כל, אני אוהבת את האופטימיות שלך. שנית, זה אכן, בין היתר, מקום לפרסום רשומות. אולי אני טועה אך משתי ההודעות שלך שקראתי יש הרגשה שאת מדברת בכלליות... אומנם בפסיכולוגיה יש גם מן הפילוסופיה אבל, היא צריכה להיות קצת יותר מחוברת, אפילו אישית, בשביל שנוכל לבקר ולהביע את דעתנו באופן קצת יותר רלוונטי. אבל אולי זה נכון בשבילך, ומשקף את הרגשותייך. החיים הם רצף של טעויות.. גם מי שנמנע בוחר במשהו.. והכתיבה יכולה לעזור לך להיות אקטיבית בחייך..

bbaarr202

New member
קודם כל תודה על התגובה

ואני יודעת שמה שכתבתי זה כללי ואולי באמת קצת פילוסופי אבל כי זה מחשבות שהעסיקו אותי בזמן האחרון. תודה על ההארות אני אקח את זה לתשומת ליבי חג שמח:)

למעלה