שלום,

שלום,

נעם מאד, אני בת 26 מושתלת כליה ולרוב יש לי הרגשה כבדה בבטן, כל מה שאני אוכלת פשוט מנפח לי את הבטן והרבה זמן לוקח לזה לרדת, חשבתי לקחת כדור לקסדין פעם בשבוע להרגשת הקלה, רציתי לדעת אם יש לכם משהו רעיון אחר לשיפורה מצב אני פשוט כ"כ לא נעים לי לאכול לפני שאני צריכה ללכת לאן שהוא כי הבטן לא יורדת וזהו בעיה תודה ויום טוב

אז יש פתרון די קל...

לוקחים כפית או כף זרעי פשתן שמים בתוך כוס יחד עם מים ומשרים ללילה שלם בבוקר, על בטן ריקה שותים את כל התערובת - כולל הזרעים. תוך יום יומיים הבעיה נפתרת... ואם לא , להמשיך עד שכבר אין עצירות.

דבר נוסף מותק

דבר ראשון הרבה תודה לך רציתי לדעת.. יש לי רגעים שאני ממש כמו קופסת פצצה מתקתקת.. אין לי סבלנות לאף אחד, טיק טק אני נדלקת והעצבים חוגגים.. יש לך אולי משהו גם לזה? איזה פורום נפלא, מזל שמצאתי אותו.. תודה ויום טוב.

באמת??

זה מה שאנמיה יכולה לגרום? אני יודעת שיש לי אנמיה ואני לוקחת d-vit וגם ברזל-פריפל המחסניות מלאות ובכל זאת יש אנמניה [זה מה שהבנתי מהרופא ] תודה

כן,

כנראה שהמחסנים מלאים אבל הברזל לא התייצב אחרי שהמחסנים מתמלאים יש לקחת לפחות 3 חודשים תוסף על מנת לשמור על רמות ברזל חופשיות בדם בצורה תקינה. לאחר מכן יש לעשות בדיקה על מנת לוודא שהכל תקין. ואז יש לשמור על תזונה עתירת ברזל . ולהפסיק את התוסף כמובן.

סבא../images/Emo124.gif

[אלי ומריאנו, ישן אבל מצחיק]

סבא וסבתא היקרים,

איך מתפלים בכאב ראש תמידי? אחד כזה שקופץ לבקר כמעט כל יום... מה מרגיע את הנפש מלחץ? יש משהו שסותם את התאבון? מה עוזר להורדת הכולסטרול הרע? האם יש משהו מיוחד לאנמיה או שרק הכדורים? תודה לכם על שיתוף הפעולה שלכם, הנכדה.

והכי חשוב

איך שכחתי איפה אני מוצאת את הזרעי פישתן וכל מה שתמליצו? לא מצאתי אצלנו בבית מרקחת ולא בחנות של התבלינים..

עוז46

New member
לקושקושית המתוקה

טוב, נו, הרבה קשה, אין ספק שהגוף מחובר לנפש וכששניהם צועקים אז צריך להקשיב יותר ברצינות. ביחוד שהמוח השני משתתף בחגיגה ( הבטן כמובן). כאבי ראש תמידים יכולים להצביע על אחת, שתים, עשרים, טוב נו אולי יותר מסיבה אחת. בינהם מחסור בברזל, שרירי צואר וגב טפוסים, מערכת הדם וכו'. יש פתרונות לבעיות שלך או לפחות שיקלו עליך, אבל, בשביל זה צריך להגיע למטפל טוב שיתאים תזונה נכונה ויעזר בצמחי מרפא. להרגעה תמיד טוב כוס תה עם מליסה או בבונג קמומיל לואיזה ולריאן , ואני מעדיף את כולם ביחד כי טעים. עד שתגיעי למטפל מתחום הרפואה המשלימה לאנמיה ישנם מספר צמחים עליזים, כמו אספסת פטרוזיליה סלרי וכמובן הבשר האדום האדום הזה של הקרניבורים אוכבד. אבל שוב חשוב מתי ואיך לאכול כדי שהברזל יספג ולא יעשה בעיות. ולבינתיים

מחסור בברזל, שרירי צואר וגב טפוסים,

אני בשוק, זה מה שיש לי, בהתחלה התכוונתי לעשות החלפה בחנות יד שניה אבל בשניה האחרונה ראיתי אותכם...
אז מה? דיאטאנית זה הפיתרון? ניסיתי להמענע ממה אבל כנראה שאין ברירה אה?
וסתם משהו לידע כללי, אם מישהו [לא אני] סובל מכאבי גב חזקים במיוחד, משהו לא בסדר עם החוליות וכשזה נתפס זה מזה כואב.. יש גם לזה פתרון? שבוע טוב.

למעלה