שלום!

v i o L e T

New member
שלום!

מישהו יודע איך אפשר למצוא מידע על אמנים שהופיעו בהמלך השנים בהופעות מחווה הגדולות למאיר אריאל? אני חושבת שאני צריכה לברר על השנה ה6 לזכרו

v i o L e T

New member
אוקיי

נכון כל שנה עושים הופעה גדולה לזכרו, כמו זו שתהייה בקיסריה השנה. אז מי הופיע ב6 שנים לזכרו באותה הופעה? מבין?

Shame in you

New member
ידוע למישהו איזה שירים שר כל אחד?

ואיך זה שאף אחד לא התקומם על זהבה בן?!

Shame in you

New member
בגלל שהיא "לא ראויה"

זה נראה לי כבר סוג של תחביב לרדת על זמרים שלא ברמה מספיק לטעמם של המעריצים הסקפטיים. לפעמים אני חושבת שעוד מזמינים אותם (נינט, בלומין, גבסו, ושות') בשביל הפאן שבזה.

אין דבר כזה

כל מי שמוזמן למופע נבחר באופן אישי גם אם בעינכם הם לא ראויים. אין דבר כזה לא ראוי, מי שרוצה - ראוי וגם אלו שיצאו מכוכב נולד! גם אלו שדעותיהם הפוליטיות שונות משלנו, לא אכפת לנו איך הם הגיעו לאן שהגיעו...

להזכירכם

מדובר בשנה 6!! וגם ????????? אני תוהה למה זה באמת כל כך חשוב מי שר מה....אולי כבר תחדד מה בדיוק אתה רוצה לדעת? מי שר מה בשנה 6 או 5 או 4 או 1 מה אתה מחפש? מה חשוב לך לדעת? מה אתה רוצה להבין? אנא נסה להיות ספציפי..

Shame in you

New member
אני בחורה. מה לא ברור?

ונא להרגע עם סימני הקריאה והשאלה, זה מלחיץ אותי. לא ניסיתי להשיג כלום, סתם מסקרן אותי מי שר מה.

צודקת

לא התכוונתי להלחיץ...פשוט קצת מוזר לי שדווקא שנה 6...ולא 4 נניח? מה יש בשנה זו שחשוב לך במיוחד? בכללי, לכל יום שנה יש קלסר...את מוזמנת לבוא לנבור.

Shame in you

New member
לאו דווקא שנה 6

מי שפתח את השרשור שאל/ה על השנה השישית, ראיתי את רשימת האמנים ועניין אותי איזה שיר מי...באותה מידה מעניין אותי מי שר מה בשנה השמינית. איפה יש את הקלסר הזה?

harpagon

New member
היי שירז: שאלה לגבי בית אריאל

היי שירז. יש עלויות כאלה או אחרות בביקור בבית אריאל [ גם כאלה "מצופות " ] ???

ללא עלות

אך הביקור מוגבל לעד שעה וחצי (בכל זאת זה בית עובד...)הביקור כולל סיור ועיון בקלסרים הגנוזים...יש קפה ותה ולפעמים יש סלט...היה נחמד אם הייתם באים בקבוצה...אבל לא חובה.

משמרותי

New member
ברוכה הבאה למקומותינו

וכנהוג בצל קורתנו הצנועה... הנך מוזמנת לשטוף את הכלים,להרגשת הביתיות...בזה מתכבד כל חבר חדש
וכעת לשאלתך לגבי זהבה בן: נוהגים אנו כאן כרוחו ומנהגו של מאיר,לקבל כל אדם באשר הוא/היא,ללא קשר למוצאו,מינו,דתו,צורתו החיצונית וכן הלאה... לשם הידיעה:מאיר היה נוהג לסיים את הופעותיו בדרשה "ואהבת לרעך כמוך,כל ישראל חברים"

למעלה