שלום

IMLost

New member
שלום

כמה שאלות אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע, במשך שעתיים כל אימון. שעה ראשונה כח(אימון A B) ואז אח"כ עוד שעה אירובי (הליכה ריצה סקי אופניים..) השאלה שלי, בסוף כל אימון כח אני עושה כפיפות בטן (3 סטים בלי משקל ואז 3 סטים עם 2.5 ק"ג לכל צד ) האם עדיף לעשות את הכפיפות בטן אחרי האירובי ,לפני או שזה לא משנה? וגם, האם זה המקום לשאול על תזונה, מה לאכול לפני אימון,מה לאכול אחרי אימון ומה לאכול במשך היום? אם לא,תוכלו להפנות אותי למקום? תודה רבה ושבת שלום

oridoron77

New member
וברכה

התדירות אימונים שלך טובה, לעומת זאת משך זמן האימון מוגזם. נסה לצמצם את את זמן האימון עד ל75-90 דק' גג. סוגית כפיפות הבטן לא משנה. לגבי התזונה, לאחר אימון צורכים חלבון רזה, ופחמימה עם אינדקס גליקמי בינוני גבוה. מה לאכול במשך היום עדיף שתתייעץ עם תזונאי ספורט. אם זה לא בא בחשבון מבחינתך, ישנן כמה מקומות שתוכל להיעזר: 1. אתר בשם www.kilogram.co.il 2. מאמרי בפורום השכן "חדרי כושר", בלוג של משתמש בשם "קטריס" עדיין מכל האפשרויות, האפשרות הראשונה היא המועדפת. בהצלחה אורי

IMLost

New member
תודה. רק שאלה-

א. למה משך האימון מוגזם? זה משנה? ב. "לאחר אימון צורכים חלבון רזה, ופחמימה עם אינדקס גליקמי בינוני גבוה"- אפשר בבקשה דברים ספציפיים? תודה רבה ושבת שלום

הר ניר29

New member
לטובתך

עדיף כפי שאמרו לך שתתיעץ עם תזונאי\ת יש כמה סיבות שאימון ארוך מידי אינו אפקטיבי ושם את הגוף במקום לסיכון רב יותר לנזקים ופציעות. תשישות של מערכת העצבים תהליכים קטבולים (מפרקים) הקשורים למערכת ההורמונאלית

למעלה