שלום רציתי לדעת לגביי ולגבי החבר שלי, האם אנחנו מתאימים והאם הינו יחד בגלגול קודם? שמי עדי 25/12/1984 שמו של החבר רונן 10/07/1980 שאלה נוספת, האם הקשר שלי עם חברתי עינבל 20/05/84 הוא קשר טוב ? האם הכרתי אותה בגלגול קודם? תודה רבה, עדי
את יכולה להגיד לי מדוע את רואה שהקשר בנינו חשוב?(ביני לבן החברה) אני אומנם מאוד אוהבת אותה אך לעיתים מרגישה שלא מצליחה להסתדר איתה ולכן מנסה להתרחק ממנה ואיפה שהוא קשה לי להתרחק ממנה , היא כנראה קשורה אלי מאוד ולא נותנת לי את האפשרות. אודה לך על תשובתך, עדי.
אני יכולה לדעת מה שאבקש אך לא מקובל להשתמש בתקשור כמו במשחק שבץ-נע.. כשעלמתי שואלת אותי שאלה אני מפנה זמן לענות..ופונה לישויות האור הן הולכות לחפש בסיפריה הגבוהה..ומעבירות לי קוד מקוצר שמתפענח בראשי למילים..למה נראה לך שזה שעשוע...לא ברור לי?!
זה עסק מאוד רציני
והסיבה שבעידן החדש ישויות מדברות עם מי שחפץ בכך..היא להוביל את כולנו להתמרה ואת היקום לתיקון חשוב...בנת?
את סקרנית אך אני בוחרת שלא לספק את רעבונך.. אבל אשמח לכוון אותך לידע על תקשור..על מסרים של תקשור ועוד. המשך יום נעים
מה ברצונך לדעת, תקשור על אדם שלישי אלא אם כםן את אפוטרופס שלו (הורה) וגם טרם גיל בגרות...לא עושים מפאת אתיקה מקצועית...בכל מקררה..רואים שהם הורייך..אנשים נחמדים מאוד בעלי שמחת חיים..