שלום

esti32

New member
שלום

שמי אסתר בת טובה, תאריך לידה:13.08.86 שלום לך לאונרדו האחת.. רציתי לדעת בבקשה מה קורה איתי מבחינת זוגיות? האם החבר שנפרד ממני לפני כ-5 חודשים יחזור אליי? כי אני מתגעגעת אליו מאוד.. ואני יודעת שזה לא טוב שאני עדיין חושבת עליו ושאני צריכה להמשיך הלאה, אבל עד היום לא מאמינה שהוא ניפרד ממני, משהו כנראה קרה לו או שהקשיב לחברים משפחה ..כי אני יודעת שהוא היה מאוהב בי ולי ניראה שהוא ממש מתאים לי למרות שהיו לנו הרבה מריבות.. מדוע הוא מאז הפרידה לא יצר קשר בכלל- זה לא מתאים לו בכלל.. האם יוצא לו לפעמים לחשוב עליי..? האם בתקופה הקרובה את רואה שיחזור אליי?או ירים טלפון? או שיהיה לי קשר אחר...? חשוב לי לדעת אם יש לו חברה האם יש לו חברה? (שמו יוסי בן מרים 8.12.82 ) ולגבי לימודים- אני ממש בלחץ כי אני כרגע בתקופת מבחנים, מה דעתך לגבי הצלחתי במקצוע שבחרתי (הנדסת תוכנה) ובכלל כרגע במבחנים שבאים עליי בתקופה זו.. אני ממש מצטערת אם העמסתי בשאלות ... תודה לך מראש..

הי אסתי,

לפנות בוקר טוב..(חמש ועשרים) את ויוסי באמת הייתם קרובים אך דברים שרואים מכאן לא רואים משם..ויוסי המשיך הלאה ויש לו מישהי ובכלל זו את שחווית עמקות רגשית והתפחות שם..הוא אכן לא בחור רע..אבל מגיע לך יותר טוב מזה.. ובעיקר להאריף עצמך יותר...את מתגיגעתת לאינטימיות לקרבה לזוגיות ולא ממש ליוסי...לדעתי..כי המריבות שאני רואה היו ממש קשות ואפילו על סף אלימות מילולית..ולך תדע לאן זה היה מוביל..מאמי שלי אל תשגי באשליות... תדאגי לעצמך...תצאי..תבל (אחרי תקופת המבחנים בעיקר)..ותוך לא הרבה זמן תפגשי מישהו ממש חמוד..שתאהבי גם את מראהו וגם תתאימו יותר... לגבי הלימודים..הבחינות בסדר, יש מקצוע אחד שאולי תגשי למועד ב או שתחלקי לך את העומס..לפי ימים..לימוד מאורגן יותר יעזור..תתכנני מה את לומדת מתי..תחלקי עומסים וזה יהיה מגיע......משהו שמאוד מלחיץ אותך, יהיה בסדר.. התחום תחום נחמד..מה גם שיש בו עבודה והכל יהיה בסדר... יום של אור

esti32

New member
תודה

תודה לך על המענה המהיר ולכן מאוד מודה לך.. עד לא מזמן תמיד היו לי מריבות עם הוריי ותמיד האשמתי אותם שהם הגורמים לפרידה שלי והייתי לפעמים מאבדת את עשתונותיי אבל היום ברוך השם יש אצלי רגיעה ואני יותר מסתדרת איתם מאי פעם.. התשובה שלך גרמה להבין הרבה דברים ושאני באמת צריכה להמשיך הלאה ולא לחשוב על העבר ולהתקדם ולבלות הרבה כמו שהחבר לשעבר עשה.. ואוליי יגיע יום שיבין מה הוא הפסיד וינסה לחזור בו ואז כבר אני לא יהיה לצידו..ככה זה תמיד אצל הגברים או שאוליי לא .. מבחינתי אני אמשיך הלאה כי אני חושבת שזה מה שיעשה לי טוב..אני בטוחה.. את פשוט חיזקת אותי ועל כך אני מודה לך.. בתשובתך כתבת שלא ייקח הרבה זמן ושאני אכיר מישהו שיהיה לטעמי .. האם זה יהיה מישהו מהמכללה? כי ניראה לי שיש מישהו שמנסה לחזר אחריי והוא לא לטעמי (מה גם שיש לי בעיה שאני לא נמשכת לבחורים שהם מהעדה שלי (אתיופית) ולא בקטע של גזענות חלילה מקווה שאת מבינה את כוונתי זה עניין של טעם אצלי..) והאם זה יהיה לקשר רציני והוא יהיה בוגר בראש? מהעיר שלי או ממקום אחר? גדול ממני בכמה שנים? מצטערת על הסקרנות שלי.... ושוב תודה לך מראש ..

esti32

New member
רק לומר..

תודה לך על המענה המהיר ולכן מאוד מודה לך.. עד לא מזמן תמיד היו לי מריבות עם הוריי ותמיד האשמתי אותם שהם הגורמים לפרידה שלי והייתי לפעמים מאבדת את עשתונותיי אבל היום ברוך השם יש אצלי רגיעה ואני יותר מסתדרת איתם מאי פעם.. התשובה שלך גרמה להבין הרבה דברים ושאני באמת צריכה להמשיך הלאה ולא לחשוב על העבר ולהתקדם ולבלות הרבה כמו שהחבר לשעבר עשה.. ואוליי יגיע יום שיבין מה הוא הפסיד וינסה לחזור בו ואז כבר אני לא יהיה לצידו..ככה זה תמיד אצל הגברים או שאוליי לא .. מבחינתי אני אמשיך הלאה כי אני חושבת שזה מה שיעשה לי טוב..אני בטוחה.. את פשוט חיזקת אותי ועל כך אני מודה לך.. בתשובתך כתבת שלא ייקח הרבה זמן ושאני אכיר מישהו שיהיה לטעמי .. האם זה יהיה מישהו מהמכללה? כי ניראה לי שיש מישהו שמנסה לחזר אחריי והוא לא לטעמי (מה גם שיש לי בעיה שאני לא נמשכת לבחורים שהם מהעדה שלי (אתיופית) ולא בקטע של גזענות חלילה מקווה שאת מבינה את כוונתי זה עניין של טעם אצלי..) והאם זה יהיה לקשר רציני והוא יהיה בוגר בראש? מהעיר שלי או ממקום אחר? גדול ממני בכמה שנים? מצטערת על הסקרנות שלי.... ושוב תודה לך מראש ..

העין3

New member
בראשותך תוספת קטנה...

דברים יפים אמרה לך לאונרדו ויש לי רק כמה תוספות קטנות... לגבי יוסי כמו שאמרה לאונרדו את אהבת את הזוגיות ולא את האהבה...! יוסי אהב את התלות שלך בו וקצת ניצל אותה ... אל תמתיני לטלפון שלו ... יוסי לא נוהג להסתכל לאחור !!! הוא כבר המשיך ואת עוד תקוע איפה שהו... לדעתי את זקוקה לבדק בית אצלך היות ואנו ממגנטים לעצמינו את בני הזוג ואת תמשיכי למגנת אליך שוב את אותם אנשים... נסי לבדוק מאיפה באה הכניע שבך... אם תרצי עזרה ופתרון פני אלי במסר ואנסה לעזור לך. שבת שלום.

למעלה