שלום!

barsaar

New member
שלום!

אני חדש כאן.. למען האמת התאהבתי במוזיקה של דיויד ברוזה ממש לא מזמן. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יש לו הופעה במצדה?

glitter8

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

הגעת ממש למקום הנכון! הופעת הקיץ הוחלפה השנה במופע 25 שנה לאישה שאיתי, אבל אולי תהיה הופעה בסוכות בפסטיבל התמר בכל מקרה, אתה מוזמן להישאר עימנו בפורום, ולספר איך הגעת לשירים של דיויד, שירים אהובים במיוחד, וסתם, ספר לנו קצת על עצמך
אני ענבל, נעים מאד להכיר

barsaar

New member
אני אספר קצת על עצמי

שלום אני סער בר אני בן 20 (אוטוטו 21) מנתניה, אני מ``כ ביחידה קרבית עד לא מזמן שמעתי שירים במזרחית עד ששמעתי כמה שירים ברדיו של דיויד ברוזה והתאהבתי.. שירים שאהובים במיוחד הם ``בנהר של סביליה`` ``שיר אהבה בדואי`` ``יהיה טוב`` וכמובן הלהיטים הגדולים. עדיין לא שמעתי את כל השירים כמו שאמרתי שמעתי חלק רק לא ממזמן.. אני היחידי מבין חבריי ששומע אותו.. שלום לכולם /tapuzforum/images/emo13.gif

כן....מזכיר לי את עצמי...

ככה אתה מתחיל בלהיטים הגדולים... ולאט לאט אתה מגלה שהתאהבת בכל השירים.... ולאט ולאט אתה מוצא את עצמך שנה אחרי שנה במצדה... פעם ב...לוקח חלק בפרוייקטים בין לאומיים... פעם ב-25 אתה בהיכל התרבות בהופעה חגיגית.... כן כן....ככה זה... הקסם הברוזאי הזה ממכר... שלום לך...אני ארז...נעים מאוד אני מצרף קישור לכתבה של מוסיקה נטו+קטעים מהחזרות למופע החגיגי, תהנו שבת שלום

SHANILIROY

New member
ברוך הבא ....../images/Emo24.gif

מקוים לראותך בהיכל התרבות ,לראות את דויד בהופעה זו חוויה אדירה .

למעלה