שלום

sims21

New member
שלום

אני גרה בתל אביב , בת 27 עוסקת בתחום הבידור כבר כמה שנים .. מאז הפריצה הגדולה שלי לתחום הבידור הפאפאראצי מאוד מציקים ומקשים על חיי אני לא רוצה להתוודות בשמי , אשמח לשמור על הפרטיות שלי . רציתי לשאול , להתייעץ יותר נכון אם אני אשתמש בסוד , הפאפארצי יסתלקו מחיי ? תמיד שאני יוצאת מהבית אני חושבת , הפאפארצי בטח מחכים לי למטה ואני ממש מצפה לזה כי אני יודעת שהם באמת מחכים לי מתחת לבית . אם אני אשתמש בסוף , הם לא יופיעו בחיי שוב ושוב ושוב ? תודה מראש

GMjoy

New member
קוראים לך נינט במקרה ?../images/Emo6.gif

אם מישהי מוקפת בהצקות האלה עד רמה של סבל, זו נינט כידועה לי. בכל מקרה, מעניין מי את בתחום הזה (אולי מישהי שאני מכיר, כי אני בקושי שומע מוסיקה ישראלית). אבל החלום שלך התגשם, ונהיית מי שנהיית, לא ידעת שזה יהיה חלק מהעניין ? אני בטוח שכן. תסתכלי על אורי גלר, הוא נהנה מכל ביקורת, מכל תמונה ששמים, מכל דבר - העיקר שמדברים עליו! למה לסבול כשזה חלק מהעסק ? תתארי לך שאת יוצאת ואף אחד לא מזהה אפילו? את יודעת, יש זמרים וזמרות שחולמים וחולמות לצאת ושיבקשו מהם חתימה או יזהו או יצלמו לעיתון. כשזה יעלם - אז תחווי מה זה להיות בלי. אז במה את בוחרת ? "הסוד" זה לא קסם שבגלל מחשבה יפה וטובה הכל ילך אחרת, ממש לא!

אחד החלקים הבעיתים בנושא הסוד

הוא מה קורה כששני אנשים שונים מנסים להשיג לעצמם דברים שונים. למשל מישהו מנסה למשוך אליו בחורה סציפית לזוגיות, והיא רוצה משהו אחר לגמרי. חלק מהפתרון זה לזהות באמת מה האדם רוצה, למשך בדוגמה שנתתי, הוא לא באמת רוצה את אותה בחורה, אלה זוגיות אוהבת שתהיה טובה בשבילו. במקרה שלך זה אפילו מורכב יותר - למה? את רוצה הצלחה מקצועית, וגם הם רוצים הצלחה מקצועית, למעשה סוג של שניכם רוצים אותו דבר. דבר שני את רוצה הצלחה בשבילך, שחלק מזה זה פרסום, אבל לא כל כך מרגישה טוב עם התוצאה של זה. כך שמה שקורה זה שאץ בעצם רוצה ולא רוצה שהם יהיו באותו זמן, והסיבות שהם שם הם גם בגלל מה שאת רוצה. מעבר לזה, זה שאת ממוקדת בזה שהם שם, יש לזה חלק ביצירת המציאות - שהם שם. "תמיד שאני יוצאת מהבית אני חושבת , הפאפארצי בטח מחכים לי למטה ואני ממש מצפה לזה כי אני יודעת שהם באמת מחכים לי מתחת לבית ." המשפט שכתבת הוא סוג של מעגל קסם, שאת ממשיכה ליצור אותם שם. כמו הדוגמה שנתתי בהתחלה, אני חושב שגם בשבילך הפתרון הוא הסתכלות אחרת, והתמקדות במה שאת באמת רוצה. הרי את לא באמת רוצה שלא יהיו פפרצי, אלא את רוצה שזה לא יטריד אותך. למשל את יכולה לחשוב עליהם כמעריצים שלך, כי הם באמת מיצגים את המעריצים שלך. את יכולה לחשוב עליהם כצדקה שאת עושה, כי את נותנת להם פרנסה שהם צריכים. את יכולה לחשוב עליהם כחברים טובים. אני יודע שזה לא בהכרח פשוט לשנות את כיוון המחשבה עליהם, ואולי הדרך לעשות זאת שמתאימה היא לא בסגנון שהצעתי, אבל בכל מקרה שינוי המחשבה על אופי הבעיה, יכול לעזור לך לפתור את הבעיה בשבילך. בהצלחה

sims21

New member
מה הקשר ?

שאלתי משהו אחר לגברי ממש לא מעניין אותי שאתם מנסים לגרום לי לאהוב את הפאפארצי שאלתי אם אני אחשוב שאני יורדת מהבית ללא צלמים ושהם לא יהיו בחיים שלי ככה יהיה ? זה ממש לא מה ששאלתי לא ביקשתי שתעזרו לי למצוא סיבות לאהוב אותם

תשמעי, יקירה, על זה נאמר: אפילו הצרפתייה הכי

יפה, לא יכולה לתת יותר ממה שיש לה. הסוד פועל בדרך מסוימת, כפי ששפי הסביר. אם את לא מעוניינת לפעול בדרך זו, ודאי שהסוד לא יעזור לך. ככה זה.

התשובה היא לא

גם אני מתחום הבידור אז אני יכול להבין את מה שאת מתארת. התשובה הקצרה היא שאם זה משהו שמאוד מציק לך, אז לא יעזור לך להעלים אותו ע"י המחשבה שהוא יעלם. הדרך הכי מהירה להעלים משהו מהר, היא לקבל אותו. זה המבחן, זאת האירוניה, ואלה החיים. רק ברגע שלא יהיה אכפת לך יותר מהפאפרצי, שתתחברי עם הסיפור הזה ותקבלי את זה באהבה.. רק אז הם יעזבו אותך. ברגע שזה יפסיק להפריע לך, זה יעלם. ברגע שאת מתנגדת למשהו את למעשה מחזקת אותו, כי את משקיעה אנרגיות ומחשבה בדבר השלילי.. וכולנו יודעים שכמעט בלתי אפשרי "פשוט להפסיק לחשוב על זה". ואז שאת מתנגדת להם זה יוצר עוד יותר אש וזה מחזק את המעמד שלהם ועושה להם חשק גדול יותר להטריד אותך. ברגע שתיהיי עם זה סבבה.. שתזרמי עם זה, אפילו תרצי את זה ! הם ילכו. מה אכפת לך?.. לכי לדבר איתם מתי שרק בא להם! תיהיי חברה שלהם, תברכי אותם פנימה! כמה את ברת מזל, את לא רואה? תודי שאת מפונקת וזה צרות של עשירים, אפילו עשירים מאוד, ותגידי תודה. ועכשיו אחרי כל זה.. תחשבי שוב ותעני בכנות .. האם באמת היית רוצה שכל הסיפור הזה יעלם? את בטוחה? שבי עם זה.

למעלה