שלום..

עדנונית

New member
שלום..

במקרה הגעתי לפורום ואני רוצה להגיד שאני מאמינהבמלאכים... אני גם יודעת שההורים שלי נתקלו בכאלה..אנשים שפתאם באו אליהם בעת צרה עזרו וברגע שהם באו להגיד תודה הבן אדם נעלם..{כן כן כמו בסרטים אבל זה באמת קרה..} יש לי כמה שאלות.. ראשונה היא אני ראיתי שאנשים פה שואלים אותכם שאלות על עצמם ורציתי לדעת גם אם אפשר.. שמי עדן התחתנתי לפני חצי שנה {23.2}ואז שם משפחתי הפך לאופיר אני בת +20 {28.9.88} שם משפחתי הקודם היה מוסרי ולפי בדיקת קבלה שעשיתי השמות לא הייו מתאימים והוספתי את השם עדינה לשמי. רציתי לדעת אם הנישואים בגיל צעיר זה צעד נכון בחיי..לבעלי קוראים יהונתן אופיר.. שאלה נוספת שיש לי אני רואה שאני לא מצליחה לקדם את עצמי לימודית כל מה שקשור ללימודים אני תקועה.. האם אתם רואים אם יש מקצוע שעדיף לי ללמוד ואני אצליח בו? {אם אז לא נורא לפחות ניסיתי ותודה..
} שאלה שניה לפני כמה ימים חלמתי חלום שבו סבי ז"ל הופיע בחלום והעביר לי מכתב ובו רשום שאני הולכת להיכנס להריון {הינה פירוט החלוםאם צריך- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=210&MessageId=132159477} יש כיון מיוחד לחלום ?

חלום אני מעבירה לעידית

שבורכה במתת של פתרון חלומות...כיוסף.... ולגבי שאלתך על הלימודים והחיים.... שם אמך...רישמי שם...כי לא הבנתי עדן או עדינה או שניהם...וכן מה שמה של אימך... לגבי הגיל של הנישואין..ראשית מזל טוב.....
ותאזיני ללבך ןלא ל'נשמות הטהורות' שסביבך...!

עדנונית

New member
../images/Emo13.gif תודה

עדן עדינה {יחד} פרידה {בת.ז פריבה} האזנתי ללבי לכן אמרתי כן
אבל זה לא יחסום אותי או משהו נכון? כי אני מאמינה שכל הקשר הזה הגיע משמים הוא היה אמור להתחתן עם מישהי שלא אהב ונסע להפלגה עם חבר בשביל לשכוח מזה קצת אני נסעתי להלפגה עם חברות לפני הצבא ושבוע שלם היינו באותו סירה נתקלו מלא פעם אחד בשני אבל רק ביום האחרון אלוקים חיבר אותנו ומאז אנחנו יחד{שלוש שנים עוד מעטט} {ולילה לפני ביקשתי מאלוקים שישלח לימישהו }

העין3

New member
עדן יקרה.

ראשית יש לכם התאמה מדהימה וגם אם לא אז את אישה כל כך טוב מלכה במטבח נעימה לשיחה ועוד ועוד מעלות כך שכל גבר היה מתאים את עצמו אליך. לגבי נישואים בגיל צעיר אני אישית תומך ... לגבי לימודים ... עיצוב, תיכנון ,התחום הקולינרי ורק לא שיוק ומכירות. לגבי החלום אני לא ממש יודע אבל את תכנסי להריון בשנה הבאה ותלדי בת. תוספת אחרונה ... נולדת להיות נסיכה ותתגישי את זה לבעלך... תמשיכו לתכנן את החופשה שלכם למרות הכל. ערן.

עדנונית

New member
אני בהלםם..

אני מתה על המטבח כל הזמן בעלי משבח אותי על האוכל שאני עושה.. וגם התחלתי לשקול ללמוד עיצוב... רק שאני מפחדת הרגעת אותי בקשר להריון כי אני לא רוצה להיכנס עכשיו .. אפשר להיות חוצפנית ולשואל עוד שאלות? על איזה חופשה אתה מתכוון? אנחנו עכשיו מחפשים דירה..אני מאוד רוצה במודיעין הוא מעדיף ירושלים אבל הוא מתפשר איכשהו השאלה אם נמצא שם בקרוב דירה ? ואחרונה חח מה עם הרשיון יהיה לי בקרוב?{אני כרגע מנסה ללמוד לתאוריה רק שאני מושכת את זה הרבה זמן}

העין3

New member
הלם זה בריא...

חופשה... אציתם לצאת לחופשה אבל פוחדים בגלל הכסף... אל תפחדו וצאו לחופשה אתם זקוקים לזה. דירה רק במודיעין ... זה המקום שלך ... את אוהבת את מודיעין ושם גם תתפתחי. תמצאי דירה רק תורידי את רף הציפיות ... תמיד אפשר לשפץ ולשדרג. אל תפחדי מעיצוב ...! הרישיות תלוי רק בך. בהצלחה אישה יפה. ערן.

עדנונית

New member
הוא שואל מה איתו?

שמו יהונתן אופיר 27.8.1981 שם אימו אורלי הוא נפצע בצבא ..נחשב כנכה צהל הוא שואל איך הוא יתפתח במודיעין {כי הוא מפחד לעבור לשם} ואני שואלת בנוגע לעבודה..{כי יש לו קצת בעיות בגלל משה"ב} הוא לומד כרגע באונ' הפתוחה אבל לא משקיע..האם כדאי להשקיע או לא? ובאיזה מקצוע?

תאמרי לו שאנחנו עיר עם רכבת...

ושמודיעין מקום מלא אפשרויות עבורו... שילך לתחום של משהו שקשור בעבודה עם הידיים בין אונמות..למשהו עדין ...יש לו ידיים עם אצבעות של פסנתרן וגם אני בעד חופשה....!

עדנונית

New member
כלומר הוא יוכל להתפתח כאן

והוא דיי מוכשר בכל מה שקשור למחשבים..בזה כדאי לו להשקיע?

limmon1

New member
לעין ה-3אני יודע שזה לא המקום אבל

למה אתה לא מתייחס לשאלה ששאלתי אותך בנושא זוגיות?

עידית נכנסת דרכי......

היי עדן החלום שלך הוא מסר מדהים אכן סבך מוסר לך כי תהיי בהריון ויהיו לך תאומים בן ובת והם ישויות גבוהות ילדים מדהימים ומבורכים לשם בן נון יש משמעות אך על כך אשב בתיקשור נוסף והמים אדמה ואויר אלו ילדים שבאים לעידן חדש והם מוארים.מאחלת בהצלחה עידית

עדנונית

New member
מחכה להמשך ../images/Emo13.gif

ועוד משהו ערן אמר שיהיה לי בת שנה הבאה אז מה זה אומר<?

עידית פרשה את המסר שבחלום

זה מה שזה אומר... ערן ...באילת....תשאלי אותו .... תכתבי בכותרת לעידית...שזה אליה כי נכנסה דרכי...אגב...

עדנונית

New member
כע..אני מחכה להמשך הפירוש מעידית

כי היא רשמה שבקשר לבן נון היא צריכה לעשות עוד תקשור... שאלה כללית.. יש מצב שחלום מתנגש בתקשור? שיכול להיות ששני הדברים מכוונים דברים שונים?

למעלה