שלום. האם ישנה אופציה כזאת שתאפשר לבלוגר לשמור על הבלוג שלו, בלי לאפשר לאחרים להכנס? תודה.
ה הזכרון שבלב New member 14/8/09 #1 שלום. האם ישנה אופציה כזאת שתאפשר לבלוגר לשמור על הבלוג שלו, בלי לאפשר לאחרים להכנס? תודה.
ה הזכרון שבלב New member 14/8/09 #3 איך נבהלתי.. הייתי שקועה במשהו.. ופתאום אני שומעת "לא" אני אומרת, חבל.. זה דווקא רעיון טוב.
א אמא של ילדה קוראת New member 14/8/09 #4 את יכולה לרשום רשומות בבלוג ולא לפרסם אותן... זה גם סוג של יומן אישי, לא?
א אמא של ילדה קוראת New member 14/8/09 #6 נכון, אך לפי השאלה שלה הבנתי שכבר יש לה דברים רשומים בבלוג...
ה הזכרון שבלב New member 14/8/09 #7 תודה על התגובה. הממ.. כן, יש משהו במה שאת אומרת.. ואכן, יש לי כאלה, רשומות בבלוג ולא מפורסמות, ועדיין.. זה לא אותו הדבר. תחשבי על הרצף. אולי.. אפשר לדמיין את זה קצת כמו לספר, שכמה מן הדפים נתלשו ממנו.. אאוץ? שבת שלום.
תודה על התגובה. הממ.. כן, יש משהו במה שאת אומרת.. ואכן, יש לי כאלה, רשומות בבלוג ולא מפורסמות, ועדיין.. זה לא אותו הדבר. תחשבי על הרצף. אולי.. אפשר לדמיין את זה קצת כמו לספר, שכמה מן הדפים נתלשו ממנו.. אאוץ? שבת שלום.