שלום

phrizer

New member
שלום

אני מחפש נגן MP4.. עד עכשיו היה לי את Cowon/IAudio A3 שנורא נורא נהניתי ממנו אבל הבעיה איתו הייתה בעיקר הנפח (60GB) והסוללה שנכבתה פתאום הרבה פעמים ולא כ"כ הספיקה (למרות שעל זה אני יכול להתגבר..). מה שחשוב לי זה: נפח של לפחות 100GB, מסך של לפחות 4", רמקול חיצוני (אני יכול לוותר אבל מעדיף שלא), סידור בתיקיות, וידיאו וסוללה טובה.. ממש ממש התלהבתי מהArchos 7.. יש בו בעיות גדולות? יש אולי משהו דומה או טוב יותר בערך באותו מחיר? סליחה אם אני יותר מדי ספציפי.. ו
רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש

יאיר B

New member
לדרישות שלך - רק ארכוס. אין נגן אחר בישראל

שעונה להן (בעיקר בגלל גודל הדיסק). לא בטוח שהם עובדים על תיקיות. אין לי ניסיון עם הנגנים שלהם.

phrizer

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה לשניכם ../images/Emo13.gif

נראה לי שהחלטתי אבל אני בכ"ז עוד קצת מתלבט.. ואני יודע שהדיסק גדול מדי, אבל חשבתי את זה גם כשקניתי את ה60 ג"ב והיום יש לי 20 ג"ב שאין לי מקום אליהם, וזה גם אחרי שהחלטתי לוותר על האפשרות של הווידיאו בנגן כדי שיהיה לי מקום ל60 ג"ב האחרים.. בכ"מ, אעדכן אותכם אם הוא יתפוצץ לי פתאום (ד"א, שמעתם על זה? http://www.mako.co.il/finances-hitech/tech/Article-2fdbfeeb9b4e221006.htm) או שסטאלין ישתלט על הלינוקס או שאני אהיה מרוצה..
רבה לשניכם על העזרה

or121210

New member
בעיות ההתפוצצות הם רק באייפודים-אייפונים.

וכל העולם הטכנולוגי כמעט שמע על ההתפוצצות הזו, נוספות, ובכלל יש הרבה באזז שלילי נגד אפל. (ואפל חיה מבאזז)

למעלה