שלום

סיגריד

New member
שלום

אני חדשה כאן, והחלטתי לנסות... שיר שכתבתי נעה כמו יויו בין עולמות לפעמים נוסקת ולפעמים נופלת לתהומות חיה בשחור ולבן ומתקשה למצוא את השטח האפור המקום שייתן יציבות לחיי אני מרגישה כמו ברכבת הרים או כמו מוניטור שמראה דפיקות של לב רוצה למצוא נקודות אחיזה שייתנו לי יציבה טובה לימודים-חברים-אהבה זו תרופה נפלאה לכל מכאובי הלב

גם אני חדשה

וגם אני החלטתי לנסות וגם לי יש עליות ומורדות ups & downs ואני תמיד עולה גבוה מדי ואחר כך נופלת נמוך מדי ואת יודעת מה... אפשר למצוא איזשהו קו מנחה באמצע ולנסות לדבוק בו לעלות קצת פחות גבוה, לדעת לשמור על פרופורציות ולדעת ליפול פחות עמוק לקח לי שנים להבין שחייבים לאזן את העליות והמורדות ואחרי שהבנתי מה שורש הבעיה ומה מושך אותי כל הזמן למעלה ולמטה פתאום הצלחתי לאזן בין המצבים רק קצת איזון עדין תמיד על חבל דק אבל לפחות עכשיו הוא מתוח יותר, יציב יותר הכל בפרופורציות תהיי חזקה ואם את נשברת זה לא נורא מותר להישבר לפעמים אבל אם ירדת, זכרי למשוך עצמך חזרה למעלה נסי לכתוב על מה שמושך למעלה מה שמושך למטה מה כואב מה מפחיד מה מקשה עליך ומה מרים אותך חזרה מהבור נסי לתת ביטוי לדברים הכי קשים ואז תראי שהדברים קצת מתגמדים קצת תופסים פרופורציה ואם תכתבי במאוזן על מה שקשה לצד מה שעוזר ומשמח תמיד תוכלי לחזור אל המילים הכתובות ולהעזר בהן נדמה לי שהכי חשוב זה לא לריב עם עצמך אלא לקבל ולאהוב את עצמך ותמיד לטפל בעמצך בעיניים פקוחות לא לפחד לכאוב, להתאכזב, לאכזב הכל בסדר אנחנו רק בני אדם ואנחנו קמים אח"כ עם ראש מורם וממשיכים לא מרימים ידיים ממשיכים תמיד לשאוף לטוב יותר תחייכי יקירתי
את לא לבד

למעלה