שלום

שלום

אני רוצה לשבח את השירות של מירית בזק ששלחה לי מסר פרטי וכתבה שאוכל לקבל שירות טוב אני סולח לה על הבדיחה שכתבה על השם. היא הבינה שזה לא במקום. בעזרת השם נחדש חבילה אצלם ונפסיק לשלם מחיר של מניאקים

היי יוסי

תודה על הודעתך במידה ותרצה התאמה אישית לחבילת הגלישה שאליה תהיה מעוניין להתחבר, שלח לנו את פרטיך (שם מלא, מס' ת"ז של בעל המנוי, מספר טלפון נייד ושעות נוחות ליצירת קשר) ונציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם שיהיה סוף שבוע נעים, מירית :)

היי יוסי

תיבת הדואר של בזק בינלאומי הינה מאובטחת וחסויה. כתובת המייל: [email protected] ללא פרטייך אין לנו אפשרות לבחון את המקרה ולנסות לסייע. במידה ועדיין יש לך התנגדות להעביר את פרטיך באינטרנט, אתה יכול ליצור קשר עם שירות הלקוחות של בזק בינלאומי בדרכים המקובלות צ'אט שירות לקוחות: http://www.bezeqint.net/chat_service.html מספר טלפון: 3014* המשך ערב טוב מירית

zivelca

Member
ואל תתפלא שיום אחד תגלה שעבדו אליך

ואל תתפלא שיום אחד תגלה שעבדו אליך כי הסתרת מידע היום תגרום שגם ממך יסתירו מידע אבל אז לך תדבר ללמפה. אגואיסטים תמיד נופלים בסוף

מה אכפת לי ממך? אני את הדיל שלי כבר סידרתי

היום. רציתי לציין שהנציגים שדיברתי איתם היו חמודים ומתוקים. תודה לך מירית על הכל, ותחזירי בבקשה את פינת אתר היום. הבטחת לנו שתמליצי כל יום על אתר, וכבר שבוע שלם לא עשית זאת. כל עוד לא תכתבי על השם, אני בעד שהפינה תחזור.

zivelca

Member
הצינור הוא שתגלה שיש אנשים שקיבלו הצעות וצ'ופ

הצינור הוא שתגלה שיש אנשים שקיבלו הצעות וצ'ופרים טובים ממך. ואז תגלה שאתה חכם גדול ופיקח. בפרום זה המטרה צריכה להיות שקיפות מלאה שלא יהיה מצב שאחד מקבל צ'ופר אמיתי כי משהו אחר יצא פראיאר ושילם את ההפרש בכדי לאזן את הקופה של בזק בנילאומי. תאמין לי ראיתי את זה אצל אנשים בדרך כלל גיל שלישי שלא מבינים ומשלמים מחיר אקסטרא לכן שקיפות תעזור לכל הגולשים

איזה גיל שלישי?? אני יותר צעיר ממך!!

אתה מתנהג כמו לקוח ישראלי טיפוסי שמחפש לא "לצאת פראייר". פשוט גועל נפש
אני לא רציתי להעמיד את מירית למצב של שוק כמו שאתה רצית. תלך בדרך הישר ולא בדרכים עקלקלות, כך רוצה הקב"ה. בעזרת השם

zivelca

Member
התשובה הזו היא ההוכחה שאתה שתול תגיד כמה משלמ

התשובה הזו היא ההוכחה שאתה שתול תגיד כמה משלמים לך אולי כדאי להצתרף

אתה חי באשליות. פשוט גועל נפש ששעות ספורות

לפני כניסת השבת ואתה בוחר להתווכח איתי. תפגין קצת כבוד לשבת המדהימה והקדושה. אני לא אמשיך איתך את הויכוח כרגע כדי לא לפגוע בקדושת היום, אבל ביום ראשון תצפה ממני לתגובה הולמת. שבת שלום ומבורך לגולשי הפורום, ובמיוחד למירית

zivelca

Member
אני בטוח לפי תשובתך שאת הציטטה שכתבתה

אני בטוח לפי תשובתך שאת הציטטה שכתבתה. "לֹא-תִקֹּם וְלֹא-תִטֹּר אֶת-בְּנֵי עַמֶּךָ, וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ: אֲנִי, יְהוָה." (ויקרא יט, יח) אתה לא יודע לפרש נכון למה הכוונה ב וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

למעלה