שלום

שלום

קודם כל בתור צמחונית וחצי טבעונית שמחתי לגלות שיש פורום כזה :) אז אשרייכם. ולשאלתי- אני מעוניינת להכין לחמניות שיפון,אך כל המתכונים שראיתי מכילים חלב ואני מעוניינת בלחמניות ללא חלב,עדיף גם ללא שמרים וללא סובין...האם יש חיה כזו? בתודה.
 
ועוד שאלונת..

יש לכם אולי המלצה בשבילי לספר מתכונים טבעוני (עדיף כזה שמבוסס על חומרים טבעיים ,ללא קמח חיטה רגיל וכו')?
 

d a p h n a

New member
להחליף את החלב זו לא בעיה

הטעם לא יצא בדיוק אותו הדבר, אבל במקרה של לחמניות אפילו מים בכמות דומה יעשו את העבודה (ואפשר כמובן גם בדברים כמו חלב סויה וכד'). לגבי ללא שמרים, זה כבר קצת יותר מסובך, מאחר וצריך משהו שיתן ללחם לתפוח - שמרים או אבקת אפייה/סודה לשתייה או ראש עיסה או משהו כזה.
 
למעלה