שלום

אר וי די

New member
שלום

מזה כחודש יש לי תחושה של לחץ בפי הטבעת זה מתבטא בזה שאני מרגיש כל הזמן שאני צריך ללכת להתפנות וכשאני כבר מתפנה אני מרגיש הקלה מסויימת אבל עדיין מרגיש כאילו לא הוצאתי הכל(ככה יוצא שאני בעצם מרגיש כל היום שאני צריך להתפנות וזה סבל נוראי) יש גם לציין שכבר כמה שנים אני סובל מהרבה מאוד יציאות ביום הלכתי לרופא גסטרו הוא אמר שיש לי טחורים ואמר לי להשתמש בנרות ובמשחה שקוראים לה דרמקומבין כשחזרתי אליו הוא אמר שיש שיפור בטחורים ושאני אחזור אליו עוד שבועיים מה שמדאיג אותי שעבר כבר די הרבה זמן.זה לא עובר לי וכמו שכתבתי אני סובל מאוד זה הגיוני שלטחורים לוקח כל כך הרבה זמן לעבור? ויכול להיות שמה שיש לי לא קשור בכלל לטחורים? תודה מראש

לחץ בפי הטבעת

שלום רב עלייך להבדק על ידי רופא כירורג ועדיף פרוקטולוג. לא ציינת את גילך כי מגוון של מצבים יכול לגרום למה שאתה מתאר - מחלות שפירות או אפילו גידולים של הרקטום. אם אתה צעיר הסבירות שמדובר במחלה שפירה: דלקת של הרקטום, פיסורה, טחורים או אחר גבוהה הרבה יותר, ואם אתה מבוגר הסבירות לגידול עולה. בכל מקרה חייבים לבדוק מקומית ולהחליט אם יש צורך בבירור נוסף ומה הטיפול המתאים. ד"ר קריב

אר וי די

New member
אני בן 26

התבלבלתי,רשמתי שהייתי אצל רופא גסטרו,התכונתי שהייתי אצל פרוקטולוג והוא אמר לי שיש לי טחורים אז השאלה היא האם זה הגיוני שבמשך יותר מחודש טחורים לא עוברים? פשוט אני סובל נורא ואני לא יודע מה לעשות כי זה לא עובר

טחורים בלבד?

שלום טחורים אינם מסבירים את כל תלונותיך. ציינת קשיי התרוקנות מחד וריבוי יציאות מאידך. אלה אינם מוסברים על ידי טחורים בלבד. טחורים יכולים להיות משניים לאי סדירות יציאות אך בדרך כלל הם לא הגורם הראשוני לאי הסדירות. לכן עליך לעבור בירור לנושא ההתרוקנות וריבוי היציאות (מעי רגיז?) על ידי בדיקה חוזרת גם של פרוקטולוג וגם רופא גסטרו ד"ר קריב

למעלה