שלום

rainbowgirl

New member
שלום

לא יודעת למה ,אבל לאכול את הנקניקיות הצמחוניות עשה לי בחילה. יש להם טעם וריח של בשר. אני נעשיתי צמחונית, בגלל, שכבר הגעיל אותי לאכול בשר, גם מהסיבה הידועה שזה אכזרי לאכול את הבשר אחרי מה שעשו לחיות המסכנות. אני לא ממליצה לאכול אותם... *מצטערת שפתחתי הודעה חדשה,אבל לא מצאתי איפה לשרשר את זה...
 

InvisibIe

New member
טוב, זה עניין אישי שלך

לי זה לא מפריע... הלוואי וזה כן היה.
 

dani09

New member
זו זכותך המלאה...

גם אני לא אוכלת את רוב מוצרי הסוייה כי הם,איך לומר,די דוחים אותי. אבל כל חבר\ה כאן בפורום צמחוני\ת מסיבות שונות (טעם,אידיאולוגיה,בריאות). כל אחד על פי טעמו ואמונתו. לכן,לדעתי להמלצתך אין מקום. אבל לך יש ואשמח לשמוע ממך המלצות בונות בעתיד. *אני מקווה שהבנת שכוונתי לא היתה לפגוע,אלא שגם יתר חברי הפורום לא יפגעו.
 

rainbowgirl

New member
הנקניקיות האלה ממש עשו לי בחילה...

לא אכלתי מלא זמן אחרי זה,למרות שהייתי רעבה,כל פעם שחשבתי על אוכל חשבתי על הנקניקיות ,ושוב בחילה...
 

SMOLANIT1

New member
?????????

ממתי לנקנקיות צמחוניות יש טעם של בשר? ממש לא! אני אישית לא סובלת את הטעם של הנקניקיות הרגילות שעשויות מבשר(למרות שעבר המון זמן מאז שאכלתי נקניקיה כזאת) ואני לא חושבת שזה מזכיר את הטעם של הנקניקיות הצמחוניות. איזה נקניקיות אכלת? של טבעול?
 

surprising

New member
אוהבת לא אוהבת

למה את תמיד מספרת לנו מה את לא אוהבת.... אולי תתחילי לדבר על מה שאת כן אוהבת...?! Make pese not ware
 

Eclipsed 0

New member
אמנם לא אכלתי בשר כבר שנים,

אבל אני בטוחה בכך שאין לנקניקיות האלה טעם של בשר. גם אין להן ריח כזה.
 

rainbowgirl

New member
אכלתי נקניקיות של טבעול.

אני לא ממש זוכרת כמה זמן אני צימחונית אבל נראה לי שאולי קצת יותר מחצי שנה.
 

bilbibilbi

New member
לא נכון...

כשנתתי לחברה שלי נקנקיות טבעול היא הייתה בשוק שגם אני אוכלת אותן.. היא הייתה בטוחה שזה נקנקיות אמיתיות...
 

Eclipsed 0

New member
טבעול זה באמת דומה..

אבל בטבעול יש ביצה. אני אוכלת זוגלובק טבע, הטעם יותר דומה לחול שעירבבו אותו עם מרגרינה. לפחות שם לא משתמשים בביצים.
 

Neta558

New member
הכל תלוי איך מכינים את זה

במיקרוגל יש לזה טעם ומרקם של צמיג אופניים. בתנור זה יוצא, אכיל יחסית. בטיגון זה יוצא לא רע. פעם ניסינו לחתוך לפרוסות ולשים את זה על פיצה טבעונית, יצא ממש טוב. טבעונים צריכים להיות מקוריים...ולהסתגל מהר :)
 

Eclipsed 0

New member
גם אני שמתי על פיצה טבעונית

וזה יצא מוצלח. כשעושים מנגל אני שמה שם את הזוגלובק טבע שלי. זה הרבה יותר טעים, אבל הכל מסביב כל כך מסריח מבשר ודם מטוגן, שאי אפשר ממש להנות מזה.
 

devotchka

New member
חח....גם לי זה עשה תחושת גועל...

בדיוק אתמול אכלתי אותן, והן נראות אמיתיות...ויש להן טעם מוזר.... והן עשו לי בחילה רצינית... אני כעיקרון זוכרת את הטעם של הבשר לטובה, אבל אפילו בתור בשר זה היה מגעיל....
 
הרהורים על נקנקיות...

כמה דברים: דבר ראשון, הנקנקיות של אוכלי הבשר עשויות משאריות וחלקים לא ממש חביבים של הפרה או כל חיה אחרת. לא מומלץ. והנקנקיות שלנו, של הצמחונים והטבעונים, יאק. פשוט דוחה. כבר ניסיתי כמה סוגים וזה מגעיל, זה מן עיסה מגעילה שנכנסת לתוך הנקנקיה, עם טעם של עוף מקולקל וריח של בשר עם עובש. איכס.
 

Inoni

New member
לי קרה מקרה דומה לפני כמה שנים...

(שלום) כשהייתי ילד וטבעול עדיין לא היו ממש מפותחים ועם הרבה מוצרים, הייתי אוכל כל יום (אבל ממש כל יום), שניצל טבעול עם פירה ועגבניה בצד, לפחות 6-7 שנים אכלתי כך ממש כמעט כל יום ולא נמאס לי... ואז יום אחד טבעול החכמולוגים שינו את האריזה ומשום מה הפסיכיים האלא כתבו עליה "בטעם עוף", מאותו יום שראיתי את זה לא אכלתי יותר את השניצל שלהם... וזה היה לפני 8 שנים בערך... אחרי שבמשך 6 שנים אכלתי את זה כל יום ואהבתי את זה... אני צמחוני מכמה סיבות, אבל העיקרית היא שהשר מגעיל אותי וכל מה שקשור או מזכיר לי בשר מגעיל גם כן... זה דיי נחמד שיש מקום שאני יכול לדבר עם אנשים שיבינו אותי ולא יחשבו שאני מוזר... ינון.
 
למעלה