שלום

shiran3785

New member
שלום

סיימתי לימודי תעודת מקצוע של סיוע טיפולי בעזרת בע"ח, אני מאוד רוצה להשתלב כבר בתחום ולעבוד במה שלמדתי, אני מאוד אוהבת את התחום וביחוד את השילוב של עבודה עם ילדים לצד בע"ח, העניין הוא שאני לא מוצאת עבודה, לצערי אני לא ניידת וזה משהו שגם מקשה על הדבר. אשמח אם אוכל לקבל הצעות עבודה בתחום, רעיונות ויעוץ. תודה ויום נעים!

באתר של מ.ר.ח.ב יש הצעות

ובבולבי מחפשים מטפלים. ופה בפורום צריך קצת לדפדף אחורה ולהתקשר להצעות ישנות שאולי עוד רלוונטיות. מאיכן את בארץ? אם את מוצאת עבודה שיש בה פינת חי קיימת אז חוסר רכב הוא פחות בעייתי כי יש תחבורה ציבורית. בהצלחה וברוכה הבאה

shiran3785

New member
תודה רבה

לפי מה שהבנתי בבולבי מחפשים מטפלים בעלי תואר אקדמאי ולי אין, ובנוסף יש לי המלצות מסיוע שעשיתי בתקופת הסטאז' שלי, אני מאיזור המרכז והייתי שמחה למצוא פינת חי אבל אני לא יודעת אילו פינות חי יש בגוש דן.

שווה לבדוק בעצמך

למדתי ששמועות הן לא תמיד נכונות. לאוו דווקא בעינין של בולבי אלא בכלל בכל מקום עבודה. יש אתר באינטרנט שנקרא "מקום מיוחד" ושם תמצאי מידע על פינות חי קיימות ותצרי איתן קשר. ובאתר "פינת חי" של עמיחי יש גם מידע . יש את "בית בגן" בגבול ת"א חולון. פינת החי בבבלי ת"א. החחוה החקלאית בחולון,מקווה ישראל בחולון,פינת החי של חולון (חולון משקיענית בילדים...) בביתי האבות של דפנה גולן בת"א ובכ"ס ומגדיאל יש פינות חי. זה ב"שלוף" את העבודה הקשה את צריכה לעשות... בהצלחה!

למעלה