שלום

שלום

אז ככה... חלום חיי מאז שהייתי קטנה היה לטוס לדרום אמריקה. אף פעם לא עניין אותי שום מקום אחר. והינה עוד מאט מגיע שחרורי ואיתו מגיע התכנון. הבעיה היא שאני לא יודעת ממה להתחיל אני רק יודעת שאני מוקצבת שזמן של כ 4 חודשים. אני יודעת שיש את הגל היורד והעולה. שבעולה זה להתחיל בסביבות נובמבר אבל בגל היורד באיזה חודש מומלץ להתחיל. עכשיו הבעיה העיקרית היא שאני יודעת ש 4 חודשים זה כלום כדי להספיק הכול ואני ממש מבולבלת ולא יודעת במה להתמקד אני שוחה בים של מידע ולא יודעת ממה להתחיל אודה למי שיוכל להוציא אותי מהים הזה תודה רבה לעונים

kogawa

New member
על תתבלבלי מסיפורי מטיילים

טיול בדרום אמריקה הוא כל דבר פרט לגלים עולים ויורדים אלא אם את על החוף בברזיל או קהל בכדורגל. דווקא בגלל שזמנך קצר את יותר משוחררת מהטיולים השנתיים של בית-ספר כמו שנראים הגלים הללו. תחליטי באיזה חודש את יוצאת ותחומי העיניין שלך וימליצו לך יופי של טיול המתאים לתקופה. אפשר לטיל לרוחב היבשת ואפשר לטייל בצפון היבשת. וכמובן, שאם תרצי להיות דווקא בפטגוניה התכנון יצטרך לכלול את החורף שלנו.

0 אור 0

New member
נכון שלא צריך להסחף למסלול אחיד בזמן אחיד

כפי שיוצרים ה"גלים" אבל יש יתרון גדול להכיר אותם, כי הם לא נוצרו במקרה - הם מבטיחים שתתחיל עם משהו הגיוני מבחינת מזג האויר, מבחינת סדר המסלול, מבחינת רשימת מקומות יפים בדרך שפשוט אסור לפספס. ואז, אחרי שיש לך תוכנית אפשרית ראשונית הגיונית, אתה באמת יכול לחקור לעומק כל "תחנה" , לראות מה מתאים לך, להוסיף , להוריד, לשנות. למי שמטייל לבד, יש שיקול נוסף להיות "על הגל", כי אז תמיד פוגשים אנשים נוספים שאפשר להצטרף אליהם לטרק מסויים, לשכור רכב, או סתם להתייעץ. אני בכלל טיילתי בצורת כוכב, ובכיוון ההפוך מכל אלו שפגשתי בדרך - וזה היה נפלא כי המקום הדרומי הראשון שהייתי בו היה אושוואיה, ואני נהניתי ונפעמתי והתרגשתי, בעוד שלאנשים שהיו קודם בקאלאפטה או ברילוצ'ה המקום לא נראה משהו. בזמן הטיול עשיתי מה שבא לי ובזמן שבא לי עם המון שינויים והפתעות ספונטניות בשטח, אבל זה התבסס על תוכנית ראשונית שהתחילה משאלות כאלו בפורומים.

אז זהו

שאחד המקומות שממש התלהבתי מהם זה כול החבל הזה עם הקרחונים והכול. וזאת בידיוק הבעיה מבחינת התאריכים. כי הכי מאוחר שאני יכולה לחזור זה עד אוקטובר וזה עוד מוקדם מידי אני חושבת כדי להגיע לאזור זה, נכון?

kogawa

New member
ממש לא חובה

אנשים חיים שם כל השנה פשוט קר יותר וחלק מהמקומות יהיו סגורים אבל אין כל בעיה להיות שם כשמצויידים בהתאם.

למעלה