שלום

שלום

היי להורים שלי יש יום נישואים. הם בני 50 וקצת ולא מזמן הם חגגו את יום הנישאוים שלהם מבלי שאף אחד מהאחים שלי קנה מתנה/כתב ברכה/ עשה משהו יותר מלומר "מזל טוב". חוסר המעש הזה נובע מהעובדה שאין לנו מושג מה לקנות להם! יש לנו בתקציב 400 שקלים ואנחנו ממש רוצים לעשות להם משהו טוב ולא בנאלי. אפשר גם לחלק את זה לכמה מתנות ולא רק אחת כשאחת מהן תכלול משהו חוויתי כמו כרטיסים להופעה/סרט/ארוחה. אם יש לכם רעיון אשמח לשמוע - תודה לכל המשיבים:]]

תשובה למישהי מאי שם

הפורום בעיקרון מתעסק עם עניני חינוך ובהם מאד נשמח לעזור, אבל סתם עצה, אנחנו חיים בדור שיש הכול, וכמה כסף שתשקיעו זה בכלל לא העניין, אני מציעה חיבוק, נשיקה והזדמנות להגיד כצ\מה אתם אוהבים אפילו בברכה, תנסו לעשות משהו בעצמכם כמו: לעשות להם מסאג' בעצמכם, לקחת אותם לפיקניק (בלי על האש), עם דברים טעימים שהתאמצתם להכיןן

keren kr

New member
יש לי רעיון

בעצם לא ממש משנה מה תיקנו. משנה , הכוונה שלכם, הכוונה שלכם : לכבד אותם, לשמח אותם, לתת הרגשה שאתם הילדים חשבתם עליהם ורציתם לגרום להם נחת רוח. - אז אולי תקנו משהו כלשהו בתקציב שלכם, ותוסיפו לזה מכתב שמספר, שלא ידעתם מה לקנות ושאפילו התייעצתם עם אנשים בפורום מה לקנות וחשבתם אולי זה ואולי זה, ועד כדי כך רציתם להצליח לשמח אותם. אם הם ירגישו את הכוונה , לא צריך יותר מזה.

למעלה