ביוגה הנאה לא הולכת עם כאב
ברוכה הבאה. חשוב שתפנימי את הכותרת היא נכתבה במיוחד עבורך. וזה כל הסוד. רפיון. יוגה זו הפשטות הבלתי נסבלת של הרפיון. רק ככה זה עובד. אז אנא יקירתי, אל תתביישי. למקום שאליו את הולכת ללמוד יוגה תגידי בבקשה למורה: תסלח לי, אבל באתי לעשות יוגה ולא (סליחה על הביטוי) לקרוע את הצורה. אם הוא או היא יבינו את זה וידריכו אותך לעניין תגידי לו: אהלן. זה לא קורה- תגידי לו: יאללה ביי. ולהמחשה שמעי סיפור מהחיים. כמעט מילה במילה. מצלצלת אלי לפני כמה ימים אישה ומספרת לי בזו הלשון: אני בת 57 ורק עכשיו חזרתי משהייה בהודו שם למדתי יוגה והתאמנתי באותה מסגרת כל יום לא פחות מ- 4 שעות רצוף. עכשיו, עליך להבין, כך היא סחה לי, מעולם לא התאמנתי קודם לכן ביוגה. ובגילי כל תנועה ללא נכונה יכולה להזיק לי לגוף. אז כעת, לא רק שהתאמנתי 4 שעות רצוף, אלא אחרי כל אימון ממושך כזה כל הגוף שלי היה נינוח רפוי ומלא באנרגיה. שום חלקיק של שריר, ואני שוב חוזרת שום שריר לא נתפש לי, לא כאב לי. כלום. נאדה. לזה אני קוראת יוגה. ואז היא מסיימת את השיחה בשאלה: אתה מסוגל לעשות את זה אצלך? ואני אומר לה בחזרה. לזה בדיוק אני מתכוון. זה אצלי נקרא יוגה. הפנימי את הסיפור הזה. ותיהני מכל רגע ורגע ביוגה. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר