שלום

שלום

לפני כחודשיים התחלתי לעשות כפיפות בטן והורדתי אחוזי שומן בגוף כך שאני מתחילה לראות כבר תוצאות. השאלה שלי היא בשבילי, מישהי שעושה 3-4 פעמים בשבוע בטן, האם אני עושה זאת נכון? מה צריך להיות קצב כפיפות הבטן, אותן אני עושה עד קו החזייה ולא עד למעלה? כרגע אני עושה 100 כפיפות ברצף קדימה ו20 לכל צד. לפעמים אני מוסיפה קרוסים עם הרגליים או בטן סטטית. שאלה נוספת.. בכמה וכל כמה זמן צריך להעלות את מספר החזרות? תודה לכל המשיבים:]]

oridoron77

New member
היי מישהי

הכפיפות בטן לא עזרו לך להוריד אחוזי שומן. כנראה ששינית משהו בנוסף במקביל (הוצאה קלורית דרך ספורט או סדר יום פעיל, קיצוץ במאזן הקלורי יומי ע"י הורדת של כמויות האוכל). הביצוע הכי פשוט של כפיפות בטן כנראה יהיה לשכב על הגב, ברכיים כפופות ורגליים נטועות בקרקע חזק, ועלייה למעלה שאת שואפת להיות קיפותית כמה שיותר (כמו עובר, כפוף לתוך עצמו). כמובן שאסור לעלות מעבר לשלב שבהן פכות הרגליים מאבדות אחיזה בקרקע. כדי להתחיל לגוון בתרגילים בשלב מסויים. את מנויה בחדר כושר? אורי

אני לא אוהת מכוני כושר..

אני מאוד בעד ספורט "עשה זאת בעצמך ובבית" חח איך אני יכולה ובכמה אני צריכה להעלות כל פעם את הדרגה?

oridoron77

New member
סבבה אני יכול להבין

ההייתי ממליץ לך לקבוע פגישה עם מאמן אחת לחודשיים בערך כדי לקבוע תוכנית אימונים ביתית שתכלול עבודה על כל קבוצות השרירים. אורי

למעלה