שלום! שלום, הצטרפתי לפורום. עד עכשיו היה לי ממש מעניין לקרוא, מקווה שיהיה לי גם משהו להוסיף...
א אמונה א New member 4/5/10 #1 שלום! שלום, הצטרפתי לפורום. עד עכשיו היה לי ממש מעניין לקרוא, מקווה שיהיה לי גם משהו להוסיף...
נ נועה חורש New member 4/5/10 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif נעים להכיר. תספרי קצת על עצמך? מה היה לך מעניין לקרוא בפורום? אולי מה עוד היית רוצה לקרוא וכמובן שאת מוזמנת להתחיל להשתתף בדיונים ולהעלות משלך.
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif נעים להכיר. תספרי קצת על עצמך? מה היה לך מעניין לקרוא בפורום? אולי מה עוד היית רוצה לקרוא וכמובן שאת מוזמנת להתחיל להשתתף בדיונים ולהעלות משלך.
O orelushg New member 4/5/10 #4 שלום גם לך ../images/Emo13.gif אוווו אמונה איזה כבוד!!!! חחח.... ברוכה הבאה אלינו... חחח... אוראלי (אם לא זיהית...)
שלום גם לך ../images/Emo13.gif אוווו אמונה איזה כבוד!!!! חחח.... ברוכה הבאה אלינו... חחח... אוראלי (אם לא זיהית...)
T Tammie New member 4/5/10 #5 ברוכה הבאה! אני מבינה שאת מכירה את אוראלי ואת נעמה, אתן מתעמלות ביחד? אנחנו ממש שמחות לקבל אותך לפורום!
ברוכה הבאה! אני מבינה שאת מכירה את אוראלי ואת נעמה, אתן מתעמלות ביחד? אנחנו ממש שמחות לקבל אותך לפורום!
א אמא לה3 New member 4/5/10 #6 ברוכה הבאה לפורומנו הקט אני לא יודעת איך לקשר שרשור מלפני המון זמן, אבל יש לנו שירשור כללי הפורום, אולי נועה תדע איך לשלוח לך קישור או שנצטרך לשחזר.... בכל מקרה גם ממני....
ברוכה הבאה לפורומנו הקט אני לא יודעת איך לקשר שרשור מלפני המון זמן, אבל יש לנו שירשור כללי הפורום, אולי נועה תדע איך לשלוח לך קישור או שנצטרך לשחזר.... בכל מקרה גם ממני....
א אמונה א New member 7/5/10 #7 אחותי היקרה אני ונעמה לא רק מתעמלות ביחד, אלא גם גרות באותו בית... תודה לכולן!