שלום

Fair game

New member
שלום

אני חדש פה עם כמה שאלות :) רציתי לברר על עיסוי טווינא במה זה שונא ממסג' שבדי למשל? על מה זה עובד/משפיע? כמה זמן העיסוי? תודה

RanLoel

New member
טווינא

שלום fair game וברוכים הבאים לפורום שלנו. הטווינא מאוד שונה מהעיסוי השוודי. אפשר אפילו להגיד שכמעט בהכול
בתור התחלה, הטווינא מתבצעת על הבגדים לעומת העיסוי השוודי שמתבצע עם שמן ללא בגדים. הטווינא מתבססת על מפות המרידיאנים הסיניות המייצגות את האיברים הפנימיים בגוף. זאת אומרת שהעבודה בטווינא מתבצעת רק לאחר אבחנה סינית מסודרת. לכל פתולוגיה או בעיה פנימית, קיים פרוטוקול טווינא שתפקידו להשיב את הגוף לאיזון. זמן העיסוי משתנה, בקופות החולים משך העיסוי הוא 20 דקות בלבד, בספא הטיפול יערך כ-50 דקות ואולי אפילו יותר. באופן כללי אפשר לומר שהטיפול בטווינא פחות "מפנק" מהעיסוי השוודי. העבודה היא אינטנסיבית יחסית ותפקידה להמריץ את הדם והאנרגיה במרידיאנים במטרה לעודד ריפוי. שבוע מעולה, רן

ינוקא1

New member
בנוסף לדברי רן

חשוב לי להדגיש שבטיפול מגע מאוד חשוב המטפל. אי אפשר כמעט להשוות בין שני מטפלים טובים ואפילו שניהם באותה שיטה , כי לכל אחד יש את אופי המגע שלו. זה בדיוק כמו שלכל אדם יש אופי שונה. הכי טוב - לנסות !

Fair game

New member
תודה

אני מחפש מטפל טוב בתא אשמח אם תמליצו לי אפשר גם במסר

היי Fair game

טווינא היא ה"פיזיותרפיה של הטבע" שיטת הטווינא היא אחת משיטות המגע הממריץ והאינטנסיבי,וככזו אחד מתפקידיה הוא המרצת זרם הדם. כקודמיי,אחזק ואומר שעיסוי שבדי וטווינא שונים אחד מהשני,ולו מהסיבה שטווינא מתבצעת כשהמטפל עם בגדים. טווינא עובדת בשיטה דומה לשיטת דיקור סיני הנהוגה ברפואה הסינית, לפיה אנרגיית הצ'י הפזורה בגוף מקבלת חיזוק לזרימה שלה באמצעות המגע. טיפול טווינא הוא "אגרסיבי" ואנרגטי הרבה יותר מעיסוי שבדי,הוא כולל לחיצות חזקות ונמרצות,מתיחות,טילטולים רכים והנעה וסיבוב של המפרקים

Fair game

New member
חזרתי עכשיו מטיפול טוינא במכבי טיבעי

עשיתי טיפול נסיון היה כיף ומשחרר רק חבל שזה 20 דק

RanLoel

New member
ברמת אביב?

בפעם הבאה שאתה שם, תקפוץ להגיד שלום

Fair game

New member
כן ברמת אביב

לא ידעתי שאתה מטפל שם :) בגדול לא נראה לי שאני יעשה שם יותר מקצת קריאה בנט אני רוצה יותר מ20 דק טיפול ובמחיר של מכבי אפשר לקבל אחלה טיפול פרטי ליותר זמן

למעלה