שלום

שלום

אשמח לקבל את עזרתכם אם זה עונה על חוקי הפורום. לעמותה חברתית שעוזרת למשפחות במצוקה נפתח דף פייסבוק, ברצוני ליצור לה תמונה שתתאים לעמוד הפייסבוק. יש לי לוגו קיים שאני רוצה לעצב מחדש, צרפתי את הלוגו ואני מעוניינת ליצור משהו הדומה לתמונת הפרופיל של גריןפיס ישראל בפייסבוק. אם זה אפשרי הייתי שמחה לקבל את הלוגו מעוצב כך: פעמונים מגלים אחריות ברוכים הבאים לפעמונים הצטרפו לקהילה המכוונת שלנו לחצו like ומתחת את תמונת הפעמון בגודל המתאים ממש כפי שמעוצבת התמונה של גרינפיס ישראל. אשמח מאוד לעזרתכם משום שאני מתנדבת בעמותה הזו ובונה את העמוד בפייסבוק, אך אין לי רקע גרפי.

אני לא בטוחה שזה נקרא לעצב לוגו מחדש

מה דעתך

יקירתי את מדהימה

בעיני זה מקסים, וזו תמונה נהדרת לשים בעמוד הפייסבוק, אני אעלה אותה, אבל אני חייבת אישור עקרוני של העמותה שזה בסדר מבחינתם. תודה, הפורום לא מפסיק להפתיע אותי בכל פעם שאני מציצה בו, ועכשיו לראשונה כשאני נעזרת בו, אני מבינה את כל התגובות המשתפכות, כי גם אני כזו.

../images/Emo13.gif

לא שכחתי שהבטחתי לעדכן אותך, גם בעמותה אהבו את זה מאוד, וזו תהיה תמונת הפרופיל שלנו. תודה רבה לך מכל הלב.

בקשה קטנטנה לתיקון טעות שלי

עכשיו אני רואה שכתבתי מכוונת במקום מקוונת, אם תהיה לך אפשרות בהמשך השבוע, אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי בדיוק אותה תמונה, רק עם החלפת ה"כ" ב"ק". מצטערת על הטרחה.

למעלה