שלום....

שלום....

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה...מכמה סיבות... 1.עישנתי 3 פעמים בחיים שלי גראס וזה היה כיף לא נורמלי. 2.אני חושבת שאני רוצה להיכנס לזה. 3.יש לי כמה שאלות על גידול גראס,אז לא יזיק לי להיות פה... אז אני מקווה להשתלב פה... ויש לי שאלה...איזה עוד סמים קלים יש חוץ מגראס?

אישתיי :)

ממ בלעע רק ברוכה הבאה
וקיסי קטנטנה
וואו המונ זמנ לא דיברנו
..גררר אופ :/ ממ מה זאת אומרת רוצה להיכנס לזה

רוני..וואי שנים שלא דיברנו!!!

מה המצב ילדה? הכל טוב? למה באמת אנחנו כבר לא מדברות? בכל מקרה...בקשר לזה שאני רוצ להיכנס לזה...בגלל שזה היה לי כל כך כיף אז אני רוצה לעשן יותר פעמים...הבנתו´ש?

הבנתו´ש..:)

טופ אני יגיד לך את דעתי בנושא היומ שנדבר.. תתכוני נפשית כי אני והלכת להתקשר לאיכ אחרי שבועיימ שלא דיברנוו
חח וזהו :)

בייטח..חחח בשבילכ :)

סתמ ממ כיינ יש לי..אני יסביר לכ כבר הכל אהופה אחורי זה
וואי באמת שהמונהמונ זמנ לא דיברנו..
חלב..
חפיף נשלימ כבר את הכל
-
-

dod_basim

New member
סמים קלים שונים?

יש את הקנביס שממנו מפיקים את הגראס והחשיש. יש את האקטזי שמשום מה הוא נחשב כסם קל במקומות מסוימים. יש את פטריות ההזייה. לא יודע על עוד.

tiger

New member
נהוג להיתיחס לכל "מוצרי הקאנביס"

(חשיש ,גראס,צ´ארס,עוגיות ועוגות חשיש וכן הלאה)כאל סמים קלים. חוץ מיזה לכל אחד יש את הסמים שהם לדעתו קלים יותר מאחרים אבל זה לא אומר שזה נכון. בכל אופן המושג סמים קלים הוא בעצם מונח מישפטי רפואי שמדבר רק על מוצרי הקאנביס.אפילו אלכוהול נחשב מבחינה רפואית למשל לסם קשה ומבחינת החוק לסם חוקי.כשאומרים סמים קלים בתיקשורת מיתכוונים תמיד למוצרי קאנביס ולא לפיטריות הזיה או לאקסטזי אף על פי שלדעת רבים גם אלה צרכים להיקרא סמים קלים אבל מה לעשות ומבחינה רפואית פיטריות הזיה זה ממש לא סם קל ויש ביגלל אנשים שתקועים עד היום במחלקות סגורות על כל מיני טריפים שלא ניגמרו להם.כשמישהוא אומר סמים קלים הוא מיתכוון למוצרי קאנביס (גראס חשיש)ולמה קלים?כי אין להם מנת יתר ואין להם מיקרי מוות או נזקים קשים אחרים למערכות בגוף.זה למה קוראים להם סמים אבל קלים.רק למוצרי הקאנביס יש את התכונות ה"קלילות" האלה ולא לשום סם אחר ולאכן כשאומרים סמים קלים מיתכוונים למוצרי הקאנביס(כמובן כשמי שאומר את הדברים יודע על מה הוא מדבר).בין החברה יש עוד הרבה סמים שיכולים להחשב קלים יותר מאחרים אבל אם מדברים מבחינה מיקצועית סמים קלים=מוצרי קאנביס. זה גם הנושא של הפורום אבל הרי אי אפשר לעשות כזו הפרדה בסכין לאכן אנחנו פתוחים גם לדיבור על כל נושא הסמים במעגל הרחב יותר אבל עובדה שמרבית ההודעות כן עוסקות בסמים הקלים/מוצרי קאנביס ולא כל מיני חומרים אחרים אף על פי שיש מידי פעם הודעה פה הודעה שם וזה בסדר. במילון שלי סמים קלים=מוצרי קאנביס (גראס חשיש ספייסקוקי...)בילבד! t

dod_basim

New member
טוב ללמוד מונחים חדשים

כבר ברגע זה שונה אצלי המילון...למרות שבאופן אישי גם אני ראיתי את אקסטה ופיטריה כסמים קשים.

tiger

New member
באופן אישי אני בטוח שלכל אחד יש את

החומרים שלדעתו הם קלים יותר מאחרים ויתכן שזה באמת נכון.מהבחינה המדעית רק לקאנביס אין מנת יתר ואין מיקרי מוות שניגרמו כתוצאה מההשפעה הישירה שלו .

icy rain drop

New member
חשיש, גראס, צ´אראס

יש מצב למילון מושגים? אני בקושי מבינה משהו, סליחה על הבורות.

למעלה