שלום....

קולאז

New member
שלום....

אם היו הופכים את הסדרה המצוירת לסרט (למרות שהסרט לא היה מצליח במיוחד, אני פשוט מנסה למצוא טופיקים חדשים-אז תזרמו...) איזה שחקנים אתם חושבים היו משחקים כל דמות (ואני מתכוונת לשחקנים הולוודים...) ורק שתדעו שאני אנסה לחשוב על כמה שיותר טופיקים נוספים... ויש לי כבר כמה רעיונות (ננסה בהמשך...)

המממ

New member
ובכן...

קודם כל, שלום קולאז, חברתי לפורום משחקי שירים (מספר 450- מומלץ מאוד!). דבר שני, לדעתי היו צריכים לקחת שחקנית לא מוכרת כדי לשחק את דריה. כי מישהי מוכרת היתה מביאה איתה יותר מידי דברים שהיא עשתה בעבר, ואנשים היו מתלבלבים. בריטני אולי היתה יכולה להיות... בריטני ספירס? (הא הא, גם היא שחקנית). או אם להיות יותר יצירתית- פאמלה אנדרסון... שתיהן אמנם לא ממש שחקניות ברמה, אבל גם בריטני היא לא ממש ברמה. כך שהן בעצם היו עושות מעין פארודיה על עצמן. אולי הייתי לוקחת בחשבון את בריטני ספירס גם לשחק את קווין (לאחר שהיו צובעים את שערה לג´ינג´י כמובן). אבל קווין לדעתי אמורה להיות יותר יפה. וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לכם!

sour girl

New member
ת´ורה בירץ´....

מי שראה ghost world יסכים ...פשוט מתאים לה...

KRISTNE

New member
לדעתי...

לבריטני ספירס ממש מתאים התפקיד של בריטני.... הטיפשות תואמת... את קווין- שרה מישל גלר קוין- פרדי משהו גוניור (אני לא יודעת את השם שלו) דריה- מישהי מוזרה מאוד...חסרת תהילה שבוח עבדה קודם בתור "דוגמנית לפרסומות חצקונים..." את אני השחקנים השחורים...שכרגע אני לא יודעת את שמם....סליחה... הבת- מואישה הבן- ויל סמית... נזכרתי...קוראים לו מק.... אמא של דירה- סמנתה מסקס והעיר האבא-מל גיבסון מי עוד יש..... ג´ין- אנגלינה ג´ולי וטרנט- קיאנו ריבס ואיך קוראים לשלושת המורים... המורה הפסיכי הזה...זה עם העין- מישהו שהיה פעם הומלס המורה הנשי- אמט מהכי גאים שיש והמורה הבוצית אלק סקסית- מישהי כמו....אממממ....גולדי הון... סתם...זאת דעתי...תסלחו לי על החוסר בזיכרון..והתשובות המשונות..פשוט די מאוחר ואני מתה מעייפות.....

Esmena

New member
הלן- סמנתה?(מזועזעת קלות)

טוב לא כל כך מזעזע כמו הליהוק של זאתי, ווילו בבאפי, לתפקיד קווין...

למעלה