שלום

Glass

New member
שלום

קוראים לי ורה, אני חדשה פה. התחלתי להתעניין בפאגאניזם ממש לא ממזמן וחשבתי אולי אוכל להכיר את הנושא פה לעומק. אני מאד רוצה להכיר אנשים שעוסקים בזה גם :) אם מישהו מעוניין לדבר וללמד אני אודה מאוד.

ShiVeee

New member
ברוכים הבאים

אמנם באת בזמן שבו הפורום לא הכי פעיל בעולם (אנשים ,למה לא כותבים?) אבל אני יכול להמליץ לך על המאמרים המדהימים ועל הקישורים. אם את מעל גיל 18 יש קבוצת לימוד שנפתחת עכשיו ומחפשת חברים... את תמצאי את האי מייל דרך הארכיון של הפורום תציצי כמה דפים אחורה ותיראי..

Glass

New member
אני לא בת 18...

למען האמת אני בת 15. זה חריג התעניינות בנושא בגיל הזה?

Glass

New member
אבל...

עדין אשמח לקבל המלצות על מאמרים מדהימים וקישורים :)

ShiVeee

New member
יש לינק אם תסתכלי למעלה

ל"קישורים" ו"מאמרים" שבינהם יש דיונים מרתקים וכדומה אני אשתדל בקרוב לכתוב מאמר מקיף על אלים הודיים (פריסה ותיאור) כרגע הפורום לא שופע מבחינה חברתית (האמת המרה) אבל בימים קודמים הפורום היה מרתק ביותר... אם תסתכלי למטה תמצאי משהו שכתוב בו עמוד 6 או משהו דומה תלחצי על ארכיון ותתחילי לקרוא את דפי הפורום מהתחלתו זה לא הרבה וזה מרתק יותר מכל ספר שתמצאי בספרייה. אני מרגיש כאילו אני בפורום תמיכה תכנית.. ;) אתם \ אתה רשאים להגיב ולהוסיף

ShiVeee

New member
ניצול כותרת לנושא לא קשור

דיה במחילה ממך מאיפה למדת לדבר גאלית\סקוטית\אירית? אלה הן משאלותיי הכמוסות ביותר: לדעת שפות אלה... (חוץ מעוד משאלה : לדעת לנגן על נבל... רק שחסרה לי טיפה זרת אז אני לא יכול...) :) בבקשה ממנהל הפורום לא למחוק כי זה איכשהו קשור...לא? ברוח טובה, דורון

Dia Leoghann

New member
מי אמר לך שאני יודע?

אני יודע מילים פה ושם וקצת חוקי תחביר ודיקדוק אבל לא יותר.

למעלה