שלום

שלומית9

New member
שלום

אני לא קבועה בפורום נכנסתי מס´ פעמים בעבר. אתמול בערב ראיתי בחדשות ידיעה על חברת טבע ועל רווחיה הגבוהים בעיקר בזכות הקומפקסון. בכתבה הציגו נהגת מירוצים מפורסמת החולה בטרשת שלכאורה קמה מכסא גלגלים ושבה למירוץ מכוניות. מישהו שמע על הסיפור? האם אכן התרופות הקיימות היום (או רק קומפקסון?) יכולות להשיב ממצב של נכות (אפילו מכסא גלגלים)? או שהן רק טיפול מניעתי?

אורית...2

New member
שלום שלומית !!!../images/Emo39.gif

ברוך בואך...ואת יכולה להישאר פה ... יש לנו כאן
מקסים ...תקבלי פה...
או
מה שתרצי ... ויש לנו גם תינוקת חדשה בפורום !!! כדאי לך ... כל התרופות שקיימות היום הם אך ורק לטיפול מניעתי ... אם אותה בחורה קמה מהכיסא גלגלים זה בטוח שזה לא בגלל הקופוקסן שהיא לקחה !! אם זה היה בגלל זה ...לא היה חולה אחד בטרפצת היום על כיסא גלגלים...
אבל עדין אין תרופה שתקים אותנו !! יש רק תרופות שמונעות התקפים ...

shenorkel

New member
הי שלומית

ראיצי את הכתבה. נראה לי שעם כל ההצלחה של חברת טבע. קשה לומר מהי מידת הרגישות של החברה כלפי המטופלים שלה. לפי הכתבה נראה שרק הכסף חשוב.

RomiVais

New member
היי שלומית.. ברוכה החוזרת ../images/Emo24.gif

באמת לא היית פה המון זמן.. מה שלומך??? לצערי הרב.. אורית כתבה לך תשובה נכונה <עד כמה שכולנו יודעים> למיטב ידיעתי, הזריקות השונות ניתנות על מנת לשמר מצב קיים.. ועד כמה שאנחנו יודעים הזריקות לא משפרות מצב. אבל, כל מקרה לגופו! אמא שלי התחילה לקבל את זריקות הריביף אחרי התקף קשה ביותר שהיה לה. אחרי אותו התקף, לא יכלו לתת לה שוב טיפול סטרואידים כי היא קיבלה סטרואידים רק חודש לפני, שהיה לה עוד התקף.. שזה אומר שאחרי התקף עצום, ששם אותה בכיסא גלגלים באופן קבוע בפעם הראשונה מאז תחילת המחלה.. היא לא קיבלה סטרואידים. רק התחלנו להזריק לה את הריביף.. והתחלנו בטיפולי פיזיוטרפיה באופן קבוע.. ו.. אחרי כמעט חודשיים, אמא שלי הלכה. לא רצה.. ולא הלכה בלי קביים.. אבל הלכה! לצערי אחר כך היה לה עוד התקף שנגרם כתוצאה מנסיעה צפונה.. אבל זה לא מוריד מערך השיפור שהיה.. כך, שכמו כל דבר אחר במחלה הזאת.. אין שחור או לבן.. שום דבר לא חקוק בסלע וכל מקרה לגופו! ספרי לנו מה קורה איתך? המשך יום נעים לך ולכולם!!

רחלית

New member
גם אני ראיתי

בעבר שמעתי ממדען שהיה מעורב בפיתוח הקופקסון שאכן הטיפול הועיל גם לסימנים קיימים. אבל עד כמה ובאיזה תנאים אין לי מושג

שלומית9

New member
שלום לכולכן ותודה על קבלת הפנים

החוזרת. ל-shenorkel, האמת היא שאין לי שום בעיה עם זה שהכל מסתכם בכסף, נהפוך הוא- שיתעסקו בכסף ושירוויחו כמה שיותר, זה רק יתמרץ לקדם את המחקר על טרשת נפוצה ומחלות אחרות. אין מה לעשות ככה העולם עובד- מה שמשפיע על חיי אדם אחד זה בסה"כ רק כסף לאדם אחר. בקיצור מצידי שחברות התרופות יעשו כמה שיותר כסף, ושיקדמו את המחקר בנושא. רחלית- זה מאוד מעניין מה שהאיש הזה אמר לך... למרות שממה שהיה ידוע לי עד היום אין, כזה דבר לטפל בסימנים עצמם. גם הכתבה נשמעה לי קצת מוזר, זה היה נראה לי כאילו מי שהכין את הכתבה לא מבין כלום או כהטעיה מכוונת של חברת טבע לצורך הפרסום.ולכן פניתי לפורום לברר אם יש אמת בדברים. בכל אופן אם זה נכון, ואם המקרה שהוצג בטלויזיה אמיתית והיא קמה מכיסא גלגלים בזכות קומפקסון אז זה נשמע כמו פריצת דרך...... הלוואי שימצאו כבר תרופה אפקטיבית למחלה הזאת..... רומי ואורית- תודה על קבלת הפנים החמה. כזכור, בעלי הוא זה שחולה במחלה, ומצבנו בסדר גמור. הוא מטופל באוונקס וכבר 3 שנים שלא היה כל התקף (טפו, טפו, טפו). בינתיים אנו מצפים לילד ראשון. תודה לכולם.

RomiVais

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif

איזה יופי.. אכן הזכרת לי.. לרגע שכחתי שבעלך הוא החולה ולא את!
המון המון מזל טוב. כפי שבטח שמת לב, אנחנו פה חוגגים המון לידות לאחרונה.. ראשון נולד מתן של נאווה וביום ראשון נעם של סיאמית.. ואוטוטו מיכלי ורחלית גם. באיזה חודש את? מאחלת לכם ים של בריאות ורק אושר!! מכל ה

למעלה