שלום!

goldi san

New member
שלום!

הצטברה אצלי כמות נכבדה מאד של מיני ניירות: ערמות בלתי סבירות בגודלן של גלויות "חינם", גלויות עם חתולים עליהן, גלויות של פרסומות ישנות מהארץ ומחו"ל, סטוק נאה של גלויות ישנות מאד ממקומות שונים (אירופה הקלאסית) שירשתי מאשה אחת, מבחר עשיר של דברים שתלשתי מ"ווגים" למיניהם ועוד. ממש חבל לי שכל העושר הזה מתבזבז לו בקופסאות נעליים ולא זוכה לראות את אור השמש. אז מה אוכל לעשות עם כל הדברים האלה? התוכלו לתרום לי כמה רעיונות יצירתיים?

sigaliot

New member
יש לי רעיון...

אולי לצפות עם כל הניירת הזו רהיט ישן ולא אטרקטיבי...?

av_i_va

New member
רעיון חביב.../images/Emo140.gif

ראיתי ומאוד התרשמתי: כל הקירות בשרותי אורחים, כולל התקרה, צופו בשער של "לאשה". מאחורי הדלת בחדרו של בן 13 הודבקו תמונות של שחקן כדורגל אהוב עליו. (ההורים לא מרשים להדביק על הקירות) דלת ארון - תמונות שנגזרו מירחוני אופנה, הודבקו כך שהן מהוות מסגרת לדלת. בחנות למשקפי שמש (באנגליה) קולאז´ בגודל חצי הקיר: אנשים שמרכיבים משקפי שמש. בחדר ההמתנה במשרדו של רו"ח די ידוע מוצבת מראה גדולה, מסביבה הודבקו גלויות נוף מכל העולם. ליד כל גלויה נכתב מי שלח. יופי של פינה. ואילו אצל רופא ילדים ראיתי את הקולאז´ היפה ביותר. על קירות הקליניקה שלו, כולל חדר ההמתנה, הודבקו ציורים שקיבל ממטופליו הצעירים. אני בטוחה שגם את תמצאי שימוש באוצר שברשותך.
רעיון לציפוי רהוט בהצעתה של סיגליות:

לילך1

New member
רעיון טוב ..

שימושי לשידות בחדר שינה השאלה האים אני צריכה לשייף קודם את העץ לפני הדפקה או שאפשר יש להדביק ובאיזה דבק ? ואיך לצפות? עם לכה? אהבתי את הרעיון אשמח לקבל עליו פרטים ..מתאים בדיוק לשידות שלי

av_i_va

New member
תלוי...../images/Emo35.gif

אם הפריט מצופה לכה, כדאי לשייף מעט. הדבק יתפוס יותר טוב. המלצה לגבי דבק תראי בלוח מאמרים. זה דבק מעולה ואני ממליצה שתמיד יהי המוכן בבית. אפשר להדביק איתו כמעט הכל. (דבק לבן + דבק נגרים + מעט מים) לגבי הגימור התשובה היא כן. לצפות בלכה. לכה הוא חומר משמר. אם לא תרצי לקבל ברק - פשוט השתמשי בלכה מט. המתיני מעט ואעלה תהליכי עבודה (יותר מאוחר בערב).

למעלה