שלום :)

DreamOn1245

New member
שלום :)

אם מישהו זוכר אותי, פירסמתי כאן הודעה על תהליך ההתנדבות לפני איזה חודשיים.. עכשיו בינתיים סיימתי את כל העניינים בלשכה, התיק שלי עבר לתא מתנדבים והם צריכים לחזור אליי כשהם ימצאו זמן פנוי. עכשיו קראתי כבר כאן בפורום על איך ולמה העניינים שם זזים לאט, אני לא בא לבוא בתלונות או משהו כזה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש דרך איכשהו לזרז עניינים, פקס, מייל, טלפון.. אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לדעת שמשהו באמת זז. ושאלה נוספת לגבי אורך השירות לבנים, הבנתי שאורך השירות תלוי בהכשרה שעוברים, אם עושים קורס אז זה שלוש שנים, אם זה בלי קורס אז שנתיים. הבנתי נכון? כל קורס שעוברים מחייב לשלוש שנים? זתומרת, אם אני אעשה קורס חובשים אני אתחייב לשלוש שנים? תודה ולילה טוב :)

hillator

New member
תשובה

א. הדרכים לזרז זה בעיקר אחרי שיש לך אישור רפואי סופי להתנדב זה בכל הנושא של תפקיד. כלומר אם יש יחידה שרוצה אותך ואתה רוצה אותם ההליך יותר מהר. ב. כן ברגע שאתה יוצא לקורס את מתחייב להשלים לשירות חובה מלא

DreamOn1245

New member
אוקיי

כלומר עד שהם לא יחזרו אליי עם התאריך לוועידה הרפואית האחרונה אין לי יותר מידי מה לעשות? פשוט לחכות? אז לפי דעתך הסיכוי שלי להתגייס בנובמבר הוא לא גבוה?

hillator

New member
לדעתי אפסי

בחודש אוקטובר אולי עובדים 10 ימים בצהל.. עד הועדה הרפואית? ממ אם יש לך איזשהי פורטקציה שם לנסות לזרז אותה..

למעלה