שלום

Reut Mor

New member
שלום

הייתי בחול בחצי שנה האחרונה ואני נורא רוצה לראות את העונה השלישית. התחלתי לראות את הפרקים באינטרנט והגעתי עד פרק 9.. אני רוצה לדעת עד איזה פרק שידרו בטלוויזיה ואיפה התוכנית בכלל משודרת ? שאני אדע כמה עליי להדביק את הפער ואיפה אני יכולה לראות את התוכניצ בטלוויזיה תודה

noam239

New member
היי :)

קודם כל ברוך/ה הבא/ה לארץ. הפרק ששודר אתמול היה פרק 10. הייתה פגרה במשך חודשיים ועכשיו הם חזרו לשדר. התוכנית משודרת בcw זה ערוץ ארה"ב. בימי שישי אפשר להוריד את הפרק בלי כתוביות אך למחרת אפשר אם. מקווה שעזרתי :)

Reut Mor

New member
תודה!

המון תודה.. אני לא מבינה, העונה לא משודרת בארץ ?? ואיך אני מורידה את הפרק ? דרך איזה אתר ?? וכל כמה זמן יש פרק ??

noam239

New member
עונה..

העונה משודרת בארץ היא משודרת בהוט. הם שידרו את העונה ה-1 וה-2 העונה ה-3 כרגע משודרת בארה"ב ובטח שהיא תיגמר הוט ישדרו גם אותה. אני מורידה האמת את הפרק דרך תוכנה שנקראת torrent תוכנה מעולה! אך אני רואה בלי תרגום דרכה אם האנגלית שלך טובה אז תורידי דרך התוכנה הזו אם את רואה אם כותביות אז בדרך כלל למחרת משדרים את הפרק לצפייה ישירה מתורגם. את פשוט רושמת בגוגל יומני הערפד עונה 3 פרק סתם דוגמה 12 לצפייה ישירה מתורגם ואז זה מוצא לך. בקשר לזמני הפרקים יומני הערפד משודרת בארה"ב בימי חמישי אז יום שישי בבוקר את יכולה כבר להוריד את הפרק.

למעלה