שלום שלום לכולם אני ירון חבר חדש בפורום אני מקווה שהפורום הזה מעניין ומדהים כמו הלהקה...
L lazy New member 15/8/02 #1 שלום שלום לכולם אני ירון חבר חדש בפורום אני מקווה שהפורום הזה מעניין ומדהים כמו הלהקה...
P polyethylene New member 15/8/02 #2 ברוך הבא לפורומנו הצנוע ../images/Emo9.gif סתם... שמחה לראות שחזרת, משימה : חיבור, 500 מילה, כותרת "מסעי בחו"ל ו- 11 הופעות שוליות שנקרו בדרכי" בהצלחה. כלום, עצבנית, בעבודה, מתה להגיע הביתה...
ברוך הבא לפורומנו הצנוע ../images/Emo9.gif סתם... שמחה לראות שחזרת, משימה : חיבור, 500 מילה, כותרת "מסעי בחו"ל ו- 11 הופעות שוליות שנקרו בדרכי" בהצלחה. כלום, עצבנית, בעבודה, מתה להגיע הביתה...
L lazy New member 16/8/02 #5 מממ יש לי הרגשה שכל ההודעות האלה גורמות לאנשים לקנא וזו ממש לו המטרה... אין לי מטרה "להשוויץ" בכך שהלכתי לכל ההופעות ואני מודע לכך שאני בר מזל
מממ יש לי הרגשה שכל ההודעות האלה גורמות לאנשים לקנא וזו ממש לו המטרה... אין לי מטרה "להשוויץ" בכך שהלכתי לכל ההופעות ואני מודע לכך שאני בר מזל
S suzzie q New member 16/8/02 #6 גם אם זו לא הייתה המטרה אני הייתי ירוקה מקנאה בכל פעם שפורסמו כאן המכתבים שלך טוב שחזרת
M Major Thom New member 15/8/02 #3 חזרת! אממ.. איך היה? אוי, שאלה טפשית. אממ.. אוקיי, פשוט תכתוב את מה ששרה ביקשה beta band - squares
י יונתן לוינסון New member 16/8/02 #4 ברוך הבא... או ברוך השב, יא חוצפן... np - pink floyd - come in number 51 your time is up