שלום

שלום

אני לא יודעת אם זה יעזור אך אני מנסה את מזלי...
אני מתנדבת עקב PTC בצו ראשון קראו לזה תסמונת לא מוכרת בתכלס המשמעות היא שאני צריכה להיות במעקב רפואי של רופא מומחה פעם ב3-4 חודשים וליטול תרופות כך שזה לא באמת משפיע על התפקוד שלי ובכל זאת תא מתנדבים נתנו לי כל מיני פטורים מגנים כמו 8 שעות שינה והפטור הרגיל משמירות וטירונות.
התנדבתי כי רציתי להיות בקורס הו"ד וזה היה תהליך לא פשוט כפי שאתם יודעים כל התהליך הרגיל וגם לבקש יציאה לקורס כולל טירונות ולמצוא תקן... בקיצור, בסוף בדרך נס התגייסתי להו"ד. עשיתי טירונות עם פטור עבודה משרדית. יומיים אחרי שהתחלנו את הקורס שברתי את הרגל ומאז אני באי ודאות כי להם אין ממש מושג ולי אין מושג כי אני יום וחצי בצבא.. אחרי שהורידו לי את הגבס לפי הרופאים האזרחיים אני כשירה לחזור אבל הם לא כלכך רוצים להסתכן וגם לא אוהבים חריגים. הם לא ידעו איך להתמודד איתי ממש מההתחלה כי אני מתנדבת ועכשיו אני גם שוברת להם רגליים... אז המפקדת אמרה לי שקצינת מתנדבים צריכה לדבר איתי ולא הסבירה מה ולמה ואני גם ככה מבולבלת ואין לי שומדבר אחר לעשות חוץ מלחשוב שעות נוספות אז אני תוהה אם זה עילה לשינוי שיבוץ מבחינת תא מתנדבים,כי זה שינוי,אבל אנשים שוברים רגליים והקשר בין זה למחלת רקע שלי הוא אפסי .. או שפשוט בירוקרטית תא מתנדבים צריכים להיות מעורבים בזה?

שבת שלום וחג שמח.

hillator

New member
כי לפעמים מעל כמות מסויימת אולי זה דורש רעיון

בכל אופן אל תלחצי טלי קצינת תא מתנדבים ממש מותק וגם הקצינה השניה שם מאוד נחמדה

היי

אני לא לחוצה מהקצינה עצמה רק ממשמעות נוכוחתה בתהליך
ונראה לי שקוראים לה לינור.
בכל אופן,הרופאה ביחידה נתנה לי 2 ג'ים ואז הסתבר שזה שבר והרופא במיון נתן לי 7 ימי מנוחה
ור"מ 2 היו אמורים לעדכן אותי ברשימות שלהם אבל טרם עשו את זה אז המ"מ והמפקדת אמרו שאני צריכה חוו"ד שאני כשירה או להוסיף לי ימי מנוחה עד לתום המעקב של ה3 שבועות הלכתי לאורטופד שאמר שאני כשירה ושם נעצרנו לפני השבת
המפקדת הייתה אמורה לחזור אליי לגבי זה שאני כשירה אך היא טרם עשתה את זה אז בעיקרון הסטטוס שלי לא ממש ברור
אני מקווה שאני לא בנפקדות...

hillator

New member
כמה דברים

א. אז יכול להיות שלינור זה הקצינה שמטפלת במתנדבים בתוך החייל שלך? אני אשלח מחר מייל לטלי ואשאל אותה האם נהוג הליך כזה.
ב.את לא נפקדת. פשוט בדרך כלל שחייל נמצא יותר מזמן מסויים בגימלים או עבר אשפוז הוא חייב לעבור רעיון עם קצין. יש איזשהי הנחיה בנושא ניראה לי זה אשפוז או יותר משבועים גימלים
העיקר את בריאה עכשיו?

תודה לך

כן הנחתי שאני לא בנפקדות כי היו מעדכנים אותי בכך
נראה לי שאין כל הרבה מתנדבים בחיל חינוך שישימו תקן במיוחד לחיל ,אבל אולי ..
וזה נכון שצריך לעבור ראיון עם קצין או ועדה לפי מה ששמעתי אבל למה עם קצינת מתנדבים ולא מפקדת הקורס או המ"מ?
ולגבי הבריאות-אני מהלכת דיי חופשי יש לי מין מגף אורטופדי שאמור לרדת עוד שבוע אני לא סובלת מכאבים בכלל ואני אצטרך לעשות צילום ביקורת ולראות שהשבר באמת התאחה. בכל מקרה מהנסיון שלי שבר זה דבר כואב,זה טראומה לגוף ולוקח זמן עד שנפסקים הכאבים לפעמים חצי שנה אבל אנשים ממשיכים לחיות אחרי שהיה להם שבר וממשיכים להתנהל כרגיל שברתי את הרגל השנייה שלי באזרחות באוקטובר(יש לי ביש מזל עם הרגליים כנראה) ולקח זמן עד שלא היו כאבים והתנהגתי כמו אדם רגיל,רק עם טיפה יותר מודעות לרגל שלי. בקיצור אני בריאה מבחינתי ומבחינת האורטופד רק צה"ל לא מפנים!

hillator

New member
תגובה

דיברתי עם תא מתנדבים הם לא שמעו על הסיפור כנראה מדובר על משהו בתוך החיל
בברכה

למעלה