שלום..

gamegir

New member
שלום..

שלום כולם. היום החלטתי סופסוף ללכת על מה שרציתי כבר הרבה זמן, ורכשתי לי (במיטב כספי..) DVD. קודם כל, אין לי מושג עד כמה הוא טוב ואיכותי, למרות שעושה רושם שהוא בסדר גמור. קניתי אותו, יחד עם מנוי של יותר ממאה סרטים, ב"ענק הווידיאו", באותו מבצע שלדעתי משתלם מאוד. ולשאלות. קודם כל- המלצות. ממש אין לי שמץ של מושג איך לגשת לסרטים האלה ומאיזה מבט- למה להתייחס יותר וכו´, כשרצוי לזכור ש(כרגע)אין לי שום רמקולים רסיברים ובלאגנים. שנית- עד כמה כדאי לי לקנות סרטים, ואיך. אני יודע שהשאלות האלו הן מאוד באוויר ומאוד כלליות, והן בעצם פחות או יותר על מה שהפורום הזה נועד בשבילו, אבל יותר מאשמח אם תקדישו לי רגע. תודה מראש.

TheShis

New member
קודם כל - תתחדש! ../images/Emo9.gif

אני בטוח שתגלה שה-DVD הוא הדבר האמיתי. בנוגע לנקודות שהעלית: אתה יכול בהחלט להנות מסרטי DVD גם ללא מערכת סראונד. התמונה תהיה טובה יותר מאשר ראית עד כה, וכמובן תוכל להנות מהתוספות השונות שכלולות במרבית הדיסקים. כמובן, שההנאה יכולה להיות שלמה אך ורק עם מערכת סראונד (לא בהכרח יקרה, אגב). בנוגע לסרטים, אז אתה צודק, השאלה כללית מדי. למיטב זכרוני, אין כמעט ז´אנר של סרטים שלא הגיעו ל-DVD, או במילים אחרות, סביר מאוד להניח, שלא חסרים סרטי DVD בז´אנר החביב עליך. אני לא יודע איזה מכשיר DVD קנית, אבל כדאי לך לבדוק האם המכשיר הוא מולטיזון. כך תוכל להנות ממגוון הסרטים מכל האיזורים. המדיניות שלי לגבי קנייה של סרט היא פשוטה. לא איכפת לי כמה הסרט טוב, גרוע, מצחיק, עצוב, שובר קופות או כישלון חרוץ. כל עוד מדובר בסרט שנהניתי ממנו - אני אעשה מאמץ לרכוש אותו. מדי פעם יש יוצאים מן הכלל, כלומר סרטים שרכשתי מבלי שראיתי אותם קודם לכן (קלאסיקות שהיה ברור לי שאוהב וסרטי אנימציה, שאני חסיד גדול שלהם). אתה יכול למצוא חלק מהאוספים של חברי הפורום באחד הקישורים למעלה. את קניית הסרטים אני עושה אך ורק בחו"ל (המחירים בארץ מרקיעי שחקים). הקנייה מתבצעת באמצעות האינטרנט מחנויות מקוונות בארה"ב, קנדה, בריטניה ואוסטרליה. קישורים לחלק מהחנויות הטובות יותר תוכל למצוא בקישורי הפורום. זהו, בגדול. מקווה שהצלחתי לעזור במשהו.

gamegir

New member
הצלחת. ../images/Emo13.gif

קודם כל, המכשיר אכן מולטיזון. ותן לי לנסות לפקס ולמקד את השאלות קצת יותר. סרטים- איזשהם סרטים מומלצים מהזמן האחרון, בשל התוספות שלהם? למשל, לקחתי כ"יריית פתיחה" את פורסט גאמפ, סרט מצויין בפני עצמו והתוספות הרבות שלו הופכות אותו ליותר מצויין. ובקשר לקניית הסרטים- לפי מה אני בוחר אתר לקנייה? איזה אתר הוא המומלץ ביותר (מבחינת מחיר, מהירות, מבחר ואבטחת קנייה) והאם כדאי לי לחכות עד שאני אראה כמה וכמה סרטים ומתוכם אבחר את אלו שאני רוצה לעצמי. ותודה.

למעלה