שלום

lvbbb

New member
מתוך הקאנטטה ....

מס´ 147 ברשימת יצירותיו של באך , קאנטטה שנקראת Herz und Mund und Tat und Leben. כמובן שמדובר בקאנטטה דתית אבל לא חייבים להשמיע אותה דווקא בכנסייה , לכן טעות לקרוא לה מוסיקה כנסייתית.

אלעד2

New member
תודה. האם

יש יצירות שמיועדות רק להשמעה בכנסיה בשונה מיצירה זו?

LuNaTiC

New member
שלום! הנה, אני משרשרת ויש לי בקשה!

אני מבקשת המלצות על קטעים יפים לפסנתר, כלי קשת וחליל... (לאו דווקא ביחד
) עזרו לי, בבקשה!

הנה....

קונצ´ריטנו לחליל ופסנתר של שאמינד הסויטה ה-2 של באף לחליל ותזמורת גראנד פולונז אם את רוצהעוד תפני אליי במסרים ..

יש לי עוד ........

קונצ´רטים לחליל של פרנץ דופלר אין לי שמות מדוייקים אבל אני יכולה להגיד שהם קונצ´רטויים מהממים פשוט אין מילים וגידי כן אני שולחת לך אי מייל

הנה ....

קונצ´ריטנו לחליל ופסנתר של שאמינד הסויטה ה-2 של באף לחליל ותזמורת גראנד פולונז אם את רוצה עוד תפני אליי במסרים ..

gidi ahronovich

New member
אני מנגן על חליל צד ואני יכול להמל

היי אני מנגן על חליל צד אבל אני לא יודעה מה הכיבון שאליו את נמשכת מבחינה מוסיקאלית אז הנה כמה המלצות באכ סונטה לחליל מיספר 1 לצמבלו וחליל מין הסתאם 2 אסטור פיאצולה ההיסטוריה של הטנגו לחליל וגיטרה 3 לא ממש קלאסי אבל שווה קלוד בולינג ורםפל סויטה מיספר 1 לחליל פסנתר וההרכב ג,ז יש כול כך הרבה אני אפילו לא יודעה מאיפה להתחיל תגידי לי מה את אוהבת ואני יוכל ואשמח לכוון אותך כמו חן אין לי בעיה ליצרוב דברים

גידי !! גם אני חלילנית

עכשיו מתחילה השנה השישית שלי בחליל צד והשנה הרביעית בפיקולו ... יש לך אייסיקיו אולי ?

gidi ahronovich

New member
אני לא רוצה להפוך את הדייון לחלילני

בלבד יש לי כמה שאלות האם את יכולה לשלוח לי אימיל לכתובת הבאה [email protected]שש על תשלחי לי הודעה לתיבת המסרים שלי בתפוז כי אני לא ממש יכול ליקרוא את החלק הזה זה החלק היחדי בתפוז שצג הברייל שלי לא תומך בו גידי

למעלה