שלום.

ebi83

New member
שלום.

קושקוש, למרות סתימותך אנחנו עדיין (סוג של
) אוהבים אותך..

עשיתי עשיתי

עשיתי מספיק כדי להחזיר אותי קצת אחורה.

מה שהודעה קטנה יכולה לעשות... ואני חשבתי שהסתדרתי יומיים דווקא בצורה סבירה מאד.

אני לא ראיתי אותו 5 חודשים
אבל אני די בטוחה שמפגש/יחה/הודעה אחת ממנו תטרוף את הקלפים מחדש
כי לדעתי, הכימיה הטובה שיש/הייתה ביננו תמיד תשאר...

אוףףף חיפו...!!!

את לא מבינה...
אין מצב שאני לא אראה אותו 5 חודשים. בקושי עובר שבוע בלי שאראה אותו...
ביום שישי אמרתי לעצמי שמי שצריך את זה בכלל. אני אמחק אותו מהפייס ולא אהיה איתו בשום קשר.
כולי מלאת החלטה. בשבת בצהרים מגיעה הביתה ואבא שלי אומר לי שחיפשו אותי ומחכים לי במגרש מול הבית שלי.
הלכתי לראות מי זה היה.. ראיתי אותו במגרש אמר לי שבת שלום, שאלתי אם זה הוא שהיה אצלי ואבא שלי לא זיהה אותו [?]
הוא אמר שחבר שלו חיפש אותי אז הלכתי הביתה כי לא ראיתי את החבר הזה שלו שם.
לא רציתי להיות בסביבתו כי הייתי נעולה על שאמחק אותו..
מפה לשם, תוך 20 שניות שאני בבית הוא וחבר שלו באו אליי הביתה. ישבו על ארטיק, דיברנו.. אח"כ הלכו בחזרה למגרש והוא אמר לי לבוא גם.. הלכתי..
כשהוא החליט שהוא הולך הביתה הוא לא שכח להגיד לי לבוא כי הולכים.
ומהפגישה של השעתיים איתו אני רק מתגעגעת וחושבת.
אני לא מבינה כלום. תמיד שאני מחליטה להתרחק קורה משהו שמקרב

קושקושית נשמה!!!!

כל כך מוכר לי...

תשמעי, כמו כל הרגל- קשה לשנות אותו..
אבל!
לדעתי, את צריכה להגיד לו חד וחלק שאת רוצה אותו בתור בנזוג ואם זה לא מתאים מבחינתו
שלום ולהתראות. את מבקשת ממנו לא ליצור איתך קשר ומודיעה לו שאת תמנעי מהלפגש עם כל החברים יחד כשהוא באזור. ככה סתם שידע. (אני אשית מחקתי אותו מהפייסבוק אחרי שבוע כשכבר הרגשתי טוב יותר עם עצמי ועם ההחלטה שלי. מהפלאפון עוד לא מחקתי... אני לא משלה את עצמי. הוא פשוט שם. יחד עם עוד כמה שמות מיותרים... אולי בפסח ( ביום השנה
אני אעשה ניקיון ...) .

מעבר לכך- את לוקחת אחריות על המעשים שלך ולא הולכת לראות אותו,לא יושבת איתו על ארטיק (ארטיק
)
לא מדברת ולא צוחקת ולא מתגעגעת וחושבת על השעתיים שהייתם יחד כי זה פשוט לא יקרה יותר.

מי כמוני מבינה ויודעת מה זה להפגש איתו לשעתיים או אפילו סתם לדבר בטלפון ואחרי זה להיות בהיי...
נו ככה זה .. ענייני לב וכאלה

אני יודעת שאת צודקת

ואני מתה להגיד לו שהגענו לפרשת דברים וצריך לבחור דרך, הכל או כלום.
עוד לא מצאתי את האומץ הזה למחוק אותו מהפייס...
עוד לא מצאתי את האומץ הזה להכין דבר מה או לראות דבר מה שאני יודעת שהוא רוצה\אוהב ולא להגיד לו...
אני רוצה אבל אין בי אומץ.

luda88

New member
איך זה בא לידי ביטוי?

אנחנו מקבלים אותך בכל דרך

למעלה