שלום!!!

Psycho MC

New member
שלום!!!

אני חדש בפורום הזה אבל נכנסתי כמה פעמים כדי לראות מה קורה פה... בכל מקרה מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה מטרת הפורום הזה, ואם אתם מדברים רק על משחק המחשב בלבד, או גם על גדורגל? קיצר, שיחקתי רק ב-USM 98 ופרמייר ליג מנג´ר 2001-2002 (שיחקתי בשניהם הרבה הרבה זמן) ועכשיו אני חורש על פרמייר ליג מנג´ר 1999-2000, שהתחלתי לשחק בו רק לפני 4 ימים וכבר אני מקום שני (בהפרש של 3 נקודות) אחרי 4 חודשים, ואני משחק עם מילאן!

Psycho MC

New member
כדורגל*...

ולא "גדורגל"

zidane4444

New member
זה פורם של מנג´ר סי אם ............

לידעתך ולא פריימר ליג המשחק המטופש הזה שהמאמן צריך לדאוג לבניית בארים ומסעדות

N a V e

New member
חחחח

תראה, המשחק cm זה באמת עולם ומלואו. באופן אישי,אני ממש לא נמשך למשחקי מחשב.המשחק היחיד שאני משחק בקביעות מאז..בערך כיתה ד´,הוא cm.יש בזה משהו מיוחד,וכולם פה יסכימו איתי על כך.

Psycho MC

New member
מישהו יכול להגיד לי...

מה היתרונות של CM על פרמייר ליג מנג´ר? אולי אתחיל לשחק בו אם זה משחק כל כך גדול שעשו בשבילו פורום שלם!

zidane4444

New member
:-היתרונות של סי אם הם בעיקר......

:-בראליזם מבחינת חוזים קניית שחקנים ועוד מלא דברים שאין לי כוח לפרט עכשיו [תבקש מתומאש,הוא בטוח ישמח לכתוב לך מגילה על היתרונות של סי אם
] הקיצר זה הרבה יותר טוב מהפריימר ליג המפגר הזה כן בטח פרגסון מזמין קבלנים ודואג לא לחרוג מהתקציב אבל בכל זאת הוא רוצה לבנות לשחקניו בארררררר[פשוט אדיוטי לא הבנתי בפריימר אתה מנג´ר או נשיא מועדון או אולי ביחד?!??.????]

קיר קמט

New member
ההבדל העיקרי

סיאם קשה , כי יש בו דברים שלא בשליטתך המלאה (כמו המצב הכספי של הקבוצה שלך.) , אבל הוא לא שם לב לפרטים טכניים וגרפיים לא מעניינים שסתם יגרעו מהמשחק. בסיאם יש מליון דרכים להעריך את השחקן , במנג´רים של איאיי למיניהם - ממש אין.

tomash11

New member
קשה לי לענות כי

כי אני לא מכיר את הפריימר ליג מנג´ר או בגלל מנג´רים אחרים מספיק טוב כדי להשוות, אבל עצם זה שאני גם לא רוצה להכיר זה מעיד משהו על האיכות של CM... קניתי את המשחק הזה לפני ארבע שנים או אולי יותר ואני נהנה מכל שניה (כמעט...הרגעים בהם המשחק מתעדכן מייבשים לי תתחת, אבל זה גם יותר בגלל מחשב איטי ולא בגלל המשחק עצמו). בגדול מה שאמרו לך לפני מאד מאד נכון. הריאליזם של המשחק הזה פשוט טוב ומוצלח מאד ומה גם שזה משתפר מגרסה לגרסה...התקשורת שדורשת, ההתנהגות של כל שחקן, המצב רוח שלו, וכל מיני אלף ואחד גורמים מסביב למשחק שבאמת במציאות גם הם קובעים מה יקרה (למשל מאמן שמביא תוצאות אבל מה לעשות הקהל לא סובל אותו, יש לזה השפעה על הקבוצה והוא גם עלול להיות מפוטר וזה קיים בCM). הסי אם באמת נותן לך תחושה של מנג´ר. אתה מנהל כל מה שקשור לכדורגל כולל כספים והעברות של השחקנים, הכל בתיאום עם ההנהלה ובגבולות היכולת של המועדון שלך. שחקתי פעם אחת בדמו של המנג´ר של אי איי ספורט שהיה באתר המנג´ר והאמת?..לא ממש הבנתי למה אני צריך לתמחר את הכרטיסים או לדאוג לשיפוצים של האיצטדיון...במנגר של סי אם אתה יכול לדאוג לאיצטדיון אבל בדיוק כמו שבמציאות מנג´ר דואג לזה- הוא מבקש מההנהלה להרחיב את האיצטדיון והם כבר דואגים לזה...הוא לא צריך בעצמו להזמין פועלים...בכל זאת זה מנג´ר כדורגל ולא מנג´ר קבלן עבודות עפר ובטון... לוקח קצת זמן להתרגל לתפריטים אבל הקישור העצום שיש בין כל התפריטים, כמו למשל העובדה שכמעט מכל מסך שבו רשום שם של שחקן כלשהו אפשר להגיע לכרטיס שחקן שלו, או העובדה שיש הרבה יותר מדרך אחת למצוא שחקנים במנג´ר...כל אלו הופכות את המשחק למעניין נורא והשחיקות שלו נמוכה מאד...אין פתרונות קסם כמעט, ומגרסה לגרסה הפתרונות האלה הולכים ומתמעטים. אין טקטיקות מנצחות ואין כזה דבר שאם השחקנים שלך עם שמות גדולים יותר אתה גם תיקח אליפות בטוח...הכל כמו בחיים. תמיד צריך גם כשרון וגם יכולת וגם שפיץ של נעל ואת כל זה הסי אם מדמה ברמה מעוררת התפעלות... ועוד לא דיברנו על היכולת שלו לדמות שחקנים שקיימים במציאות ובחיים לא שמעת עליהם, על היכולת של המפתחים לאתר שחקנים בני 16 וכבר לדעת שיש להם פוטנציאל...המפתחים של המשחק הזה יש להם ידע כמו של סקאוטים אמיתיים ברמה גבוהה והמשחק גם מרגיש ככה בדרך כלל...וזה מאד לזכותו. מה עוד?... המשחק הזה מעודד חשיבה ויצירתיות שלך בתור מאמן, אפילו העובדה שישנם בכל זאת שחקנים שהם טובים תמיד (כמו טוטי, רונאלדו וכל מיני כאלה) גם היא לא סותרת את העובדה שבתור מאמן שלהם תצטרף עדיין להשקיע כדי למצות את היכולת שלהם באופן מוצלח ולמרות שיש לך שחקן תותח בקבוצה, אם לא תשקיע לפחות מעט מחשבה תגלה שהוא לא נותן כלום... היה פה מישהו למשל שאמר שאמרסון לא עשה כלום והוא שחרר אותו, והוא קבל תגובות שטענו שאמרסון תותח ולא עשה כלום רק בגלל שהמנג´ר שלו (השחקן) לא ידע איך להשתמש בו... ויש עוד הרבה סיבות טובות לבחור במנג´ר... תנסה, תתמכר.:) רק אל תאשים אותנו אחר כך שאתה רזה נורא ונעדר מלא מבית ספר...:)))

Psycho MC

New member
תודה על הפירוט הרחב!

שיחקתי ב-USM 98 ואפשר לבחור שם להיות או מנג´ר או מאמן... האם האפשרות הזאת קיימת?

N a V e

New member
לא,וטוב שכך אם יורשה לי להוסיף../images/Emo13.gif

זה נראה לי מטומטם לבחור אפשרות להיות מאמן כשכמנג´ר האפשרויות מציאותיות הרבה יותר ורבות הרבה יותר. ותאמין לי שזה לא מה שעושה את המשחק.

Psycho MC

New member
לדעתי האפשרות הזאת מאוד נוחה...

כי יש ההבדל העיקרי בין מנג´ר למאמן במשחק זה ש מאמן לא יכול לשלוט בבניית כל מיני מלונים, מרכזי אימון וכאלה, ומנג´ר יכול לעשות הכל... אז מי שלא רוצה (או שלא יודע) לשלוט בעסקים, יכול רק לאמן קבוצה כרגיל...

Psycho MC

New member
מישהו יודע שאם אני מוריד את המשחק

מקאזה אז מה הגודל של המשחק... זה בערך 190 מגה או ש בערך 40 מגה? זה משחק בכלל ששוקל הרבה?

קיר קמט

New member
המשחק עצמו

לא שוקל יותר מדי..... בערך 500 מגה.... אבל הסייבים..... אוי ואבוי לי.... היה לחבר שלי סייב של שתיים וחצי ג´יגה בייט...

IOJDFG

New member
המשחק שוקל בערך...

37 מגה בקאזה אבל שאתה פותח אותו הוא שוקל הרבה יותר.

למעלה