שלום...

Pooh Girl

New member
שלום...

אני משתתפת בפורום...יותר קוראת נכון להגיד... ואני ממש צריכה עזרה! אני מדריכה השנה בנות מדהימות בכיתה ו´!!! ואני מעוניינת לגוון את המשחקים אז אם אתם מכירים משחקים מעניינים או סתם משחקים שאתם ממש ממש נהנים לשחק תשרשרו...! זה יעזור לי ולכל הצוות שלי כל כך... תודה רבה לכל מי שיעזור... מיקה-פולג

Pooh Girl

New member
כל מיני...

גם משחקים סתמיים...כיפיים כאלה... וגם אם למישהו יש רעיון על דרך מעניינת לכתיבת תקנון... יתקבל בברכה! תודה ובבקשה תעזרו לי!

keren14

New member
יש משחק...

שאפשר לשחק רק פעם אחת... והוא נורא חמוד!!! קוראים לו"מכיר את ג´ו?" משהו כזה... עכשיו בגלל שאפשר לשלחק אותו רק פעם אחת אני לא רוצה לספר איך הוא הולך אז אם את לא יודעת תשאלי אותי ואני יענה לך במסר אישי... יש גם משחק שכל אחד קורא לו בשם אחר, זה כמו הרוצח רק עם שוטרים, רוצחים ואנשי העיר, אני בטוחה שגם את זה את מכירה (אני מאוד אוהבת את המשחק הזה..
) ויש גם בנג-בנג שעומדים במעגל ואז אחד אומר שם של מישהו, והוא צריך לשבת והשניים שלידו מתחילים לירות אחד על השני ואומרים בנג-בנג עד שלמישהו נגמר האוויר, עכשיו אם המישהו שאמרו את שמו לא ירד הוא נפסל או מי שנגמר לו האוויר כמו בבנג בנג, ואז הוא יושב באמצע המעגל ואומר שם... מקווה שההסבר שלי מובן אם לא אני אסביר שוב,ויש לי עוד כמה משחקים אם את רוצה:)

גם לי יש מישחקים "חד פעמיים"...

מכירה את המישחק עם הארנב שמנשקים? ומכירה את המישחק "מיתחת לשימלה של אימא שלך?" ואת המישחק "בין הרגליים של תיקווה"? ומה זה בנג בנג? קוראים לזה פיו פיו! והמישחק הזה עם שוטרים ואנשי עיירה - קוראים לזה המאפיה... איך שאני שונאת את המישחק הזה!!!! הוא משעמם ומסובך, ולקח לי שנה לילמוד איך משחקים אותו...!!! הדרכתי ד´לדים והם רצו לשחק בזה - אז פשוט נתתי להם להעביר אותו כי זה היה מסובך מידי...
אז עוד מישחקים: (אם את לא מכירה משהו תישאלי...) יש תופסת זוגות, בולדוג צרפתי, האונס, טופי, תיפסוני, עליבאבא, הקדרים באים, סנייק אנושי, משיכה שוודית, שני כלבים ועצם, המישחק עם הכיסאות שמעבירים מיד-ליד, מילחמת נעליים, מטוטלת, בלון מאל מיים שמיתרחקים שמשלימים סיבוב, שעומדים במעגל צמוד ומעבירים מלפפון ומישהו באמצא מנחש אצל מי זה, טלפון שבור, "קיס אנד בלו", שיש חפץ וצריכים לימצוא לו מלא שימושים, ומה עוד... עזבי אני עייפה מידי, חזרתי עכשיו מיום עבודה, כן, חזרתי ב21:00 ביום שישי מיום עבודה שהתחיל ב16:00, אבל לא ממש ב16:00 כי למרכז שלנו היה יום-הולדת (שגיב, מזל-טוב
!!!) אז עשינו לו הפתעה כזו, עם מישחקי יום-הולדת (הצמר גפן, והחבילה הגיעה, והנייר טואלט שעוטפים) והיה ממש נחמד...
אז אולי מחר בבוקר אני אזכר בעוד מישחקים. ואגב, גם אני מדריכה ו´, אבל הם ממש לא בנות מקסימות אלא פרחות שאני לא סובלת...! ודווקא הבנים חמודים...
נועה.

keren14

New member
את רואה....

בגלל זה אמרתי שכל אחד קורא לזה בשם שלנו פיו פיו אצלנו בנג בנג המאפיה אנחנו קוראים לזה העיירה ושמעתי עוד שם למשחק הזה....

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

באלוהים קרעת אותי! מזה פוי פוי זה בנג בנג!!!! (כמו ששבט יונתן קורא לבולדוג בריטי הבבונים באים) אם אנחנו כבר בקטע של משחקים אז תנו משחקים שמתאימים לילדים מופרעים תודה! והימי עבודה שלנו בדרך כלל מסתיימים תמיד בתשע אבל מתחילים בשלוש אבל לא משנה... ועכשיו תפוס לי הצוואר כי כל החניכים שלי ניתלו עליי! חחח כל הפעולה ירדתי עליהם שהם בנות כי הם לא רצו לשבת על הריצפה ולא רצו לשתות מפה לפה (חחח משחקים אותה בנים מופרעים אעלק!)

אה ואיך שחכתי!

עיירה/מאפיה (אצלנו כל אחד קורא לזה איך שבא לו) זה המשחק!!! אני מזה מתה עליו (כי אני תמיד מנצחת...) זה המשחק הכי אדיר שיש .. לוקח קצת זמן לקלוט אותו אבל שמבינים אותו זה פשוט אדיר!!!! אנחנו שנה שעברה (אנחנו=הגדוד שלי) עשינו פעולות שלמות ששיחקנו רק עיירה !

yuyu yop

New member
וואי באמת?

ל"בבונים באים" קוראים בולדוג בריטי? דניאל איזה כיתה את מדריכה? יש לי משחקים שאולי מתאימים לילדים מופרעים משחקים שהקבוצה שלי אוהבת אותם לאלה מצעד המשחקים של הקבוצה שלי: 5)מאפיה!!!! 4)הבבונים באים!!! 1)כיבוש דגלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושלא תחשבו שיש לי קבוצה של מופרעים
ואל תשכחו www.shevetyonatan.up.co.il כי בלי יונתן- אין הנהגה!

yuyu yop

New member
תיקון קטן../images/Emo9.gif

בהתחלה רציתי לכתוב חמישה משחקים אבל אז התחרתטי לשלושה... אז שחכתי לשנות את ה-5 וה-4 לשלוש ושתיים

חחחחח

שחכתי שיש פה מישהו מיונתן אני מדריכה ה´ בנים... מאפיה זה אחלה משחק אבל הוא לא מתאים למופרעים... זה משחק ריכוז בכלל...

זה משחק מעצבן!

ומסתבר שגם החניכים שלי שונאים אותו (איזה כיף) אף פעם לא הבנתי את ההגיון במשחק הוא נראה לי דיי מטומטם להשיג את הדגל של הקבוצה היריבה, מה רע בדגל שיש להם כבר הא???!!!

יש לי משחק!

צריך כמה ילדים... צריך שיהיה לפחות ה´-1 (אסור יותר!) רופא-1 שוטר-1 מאפיה-1 אזרחים-2 אפשר לעשות יותר מאפיות יותר רופאים וכו´ המשחק הולך ככה הה´ אומר לכולם ללכת לישון (במקרה הזה המדריך/כה צריכה להיות ה´...) ואז הוא אומר מאפיה/ות לקום ואז המאפיה מצביע על מישהו ואותו הוא"הורג..." אחרי זה הוא אומר רופאים לקום ואז מי שרופא צריך לבחור את מי הוא מציל אם הוא צודק בסוף הסיבוב ה´ לא יגיד שנרצח מישהו... אחרי זה הוא אומר לשוטר לקום והשוטר מצביע על מישהו וה´ אומר לו אם זאת המאפיה או לא... אחרי זה הוא אומר לכולם לקום והוא אומר אם רצחומ נמישהו אחרי זה עושים הצבעה את מי להרוג ואם שוטר אחד יודע מי המאפיה אז הוא צריך לשכנע את כל השאר שהוא המאפיה.... *ההסבר מיועד לרבים ליחידים לבנים ולבנות

yuyu yop

New member
קוראים לזה מאפיה אבל...

יש גם רופא? טוב יש הרבה גרסאות אתה רק שנה בצופים... יש עם זו** אבל זה סתם בשביל הקטע ויש עם אילם... ועם עוד כל מיני דברים אבל הקלסאי זה מאפיה ואנשי עיירה ובד"כ כלל משחקים גם עם שוטר... ומזה ה´? זה המדריך... שאומר מתי לקום...

למעלה