שלום

דיבבלעס

New member
שלום

קודם כל ברכות דרור על הפורום

שאלות:
מהם הטיעונים הרציונליים לקיומם של חוצנים וע"במים?
מה דעת הקהילה המדעית באופן כללי לגבי הנושא?
למי שמאמין בתחום הרוחניות:יש טענות רבות שחוצנים ברובם הם יצורים לא חיובים, עד כמה ממה שאתה יודעים/מבינים יש אמת בטענה הזו?
בינתיים אלו שאלותיי

promod

New member
תשובות

את הטיעונים הרציונלים אף אחד לא יכול לתת לך ככה ב3 שורות
יש באינטרנט מידע רב על הנושא,בישביל ללמוד ולהבין תוכל קודם לקרוא קצת מאתרים ישראלים על מקרים מסוימים כמו אזור 51 אורות הפיניקס וכד'
כמו כן תוכל לצפות בסרטונים אשר אנשי ממשל שונים מהעולם כמו שר ההגנה הקנדי או ראש ממשלת בלגיה מודיעים על ישות חיצונית.
כמה לינקים בישבלך.

http://abamim.blogspot.co.il/2009/05/arizona-lights.html

אתר העמותה יש שם הרבה מידע
http://www.eura.org.il/index.php

וסירטון גם על האירוע בבלגיה
http://www.youtube.com/watch?v=0VBTD2WG2VE

כמו בכל תחום רוחני אין תשובה כי רוחני משמעותו לא מדעי ואנחנו כיום יכולים להתבסס רק על מדע.
אך ההנחה היא שיש 2 אופציות

1.כדור הארץ הוא מאין פחית השימורים של החוצנים שברגע שיגמר להם האוכל יהיה להם מה לאכול והם כל הזמן באים לבדוק מה שלום האוכל.(רוב החוקרים מאמינים באופציה הזאת,אני לא)\

2.הם מתפתחים כל כך שהם מגיעים לכל מקום בגלקסיות כך שיכול להיות שאנחו גן החיות שלהם והם עושים אצלנו טיולים
או שהם מנסים לתקשר איתנו אבל לא יודעים מה הכוונות שלנו.
אולי הם לומדים אותנו איך לתקוף אותנו
אלו האופציות היותר ריאליות.

עכשיו יש אנשים שמאמינים באופציה שלישית אשר אני שללתי על הסף
3. חוצנים חיים ביננו יש שטוענים שאפילו יש בית חולים עם רופאים חוצניים
http://www.youtube.com/watch?v=0VBTD2WG2VE

ועוד טוענים שיש חוצנים בתוך מערות תת קרקעיות בתוך הים וכד'
אני לא מאמין בתאוריה הזאת.

אני מאמין שכדור הארץ תקשר ומתקשר עם חוצנים בדרגים הצבאים ויש הסכמה כללית בינהם,וכל המידע הזה לא יוצא לאור על מנת למנוע את הפאניקה

Armageddon2012

New member
למה פאניקה ?

מה אתה הית מוכן לעשות בכדי לשמור על כוכב הכחול שלנו ?
כמה תקציב אתה מוכן להשקיע בבניה של מערכות הגנה על כדור הארץ ?

מוכן להילחם על שלום הציווילזציה שלנו ?

אילן די

New member
זה לא שאלה של תקציב

אלא שאלה של משאבים וידע.
להגן מפני מה בדיוק ?

Armageddon2012

New member
להגן על היקר לך - הבית שלנו

אכן הצדק איתך ...

משאבים תמיד מתורגמים לכסף .
לבנות צי שיאפשר להגן על כניסה לא מבוקרת של צורות חיים שונות ממקומות רחוקים. או רחוקים פחות .
הידע הוא תוצר של פיתוח . גם טכנולוגי . גם זה עולה כסף .

אז כמה הית מוכן להשקיע בבניה של מערכות צבאיות להגנה ?

הגנה על הבית - על הכוכב שלנו

אילן די

New member
לא חושב בכיוון הזה

לא ידוע - לא לי ולא לך ממה אנחנו הולכים להגן על כדור הארץ. לכן לדעתי אין טעם להשקיע בפיתוח ובניה של מערכות הגנה כאשר לא ידוע ממה הן הולכות להגן.
אם יגיע לפה מישהו כדי לתקוף, עצם העובדה שיש לו טכנולוגיה שאיפשרה לו להגיע הנה, אומר שאין לנו ממש סיכוי להגן מפניו.
נניח שהמדינה המתקדמת ביותר בעולם מבחינה טכנולוגיה צבאית - ארה"ב תחליט לתקוף מדינה שמפגרת אחריה ב- 200 שנה. האם יש למדינה הזו סיכוי כלשהו ? מה יקרה כשיבוא לפה מישהו שמתקדם מאיתנו באלפי או מליוני שנים ? זה שקול בערך להיתקלות שלך בנמלה בטיול בוקר.

אני משער שעצם הסיבה שאנחנו לא מהווים איום על אף אחד דווקא עובדת לטובתנו. אם נפתח נשק מתקדם - רב הסיכוי שמישהו יבוא ויעמיד אותנו במקום.
בוא נניח לרגע ששבט של שימפנזים באפריקה יצליח מחר לבנות רובים. האם נראה לך שאנחנו כגזע אנושי נעמוד מהצד בשקט וניתן להם לבנות את הרובים האלו ? אנחנו כנראה ניכנס לשם ונפרוק את השימפנזים הסוררים מנשקם ונראה להם מי גזע האייפקס בכוכב הזה במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב - גורלם של השימפנזים האלו יכול להיות גרוע בהרבה.

Armageddon2012

New member
רק לא לפחד ...

מסכים לכל מילה שאתה כותב ...

רק אסור לפחד.
לאמין שאנחנו נחמדים ולא מהווים איום על אף אחד, מאפשר לכל מי שעובר באזור להכנס ו"לבקר" אותנו .
אתה כמובן צודק, טכנולוגיה שלהם כנראה עדיפה - מה גם שהם עושים את זה הרבה שנים .

אבל לכוח וטכנולוגיה יש גבולות.
ואנחנו יודעים את זה ...
במרד על מצדה היו כ 700 לוחמים, נגד האימפריה הרומית כולה . עם טכנולוגיה עדיפה .
יכול להיות שלא ניצחנו בקרב ההוא - אבל היום אנחנו פה . בזכות מה שהיה שם ....

רק אסור לפחד...

ואם שבט של קופי בונובו יפיצו את

עמדתם בנושא תפקיד האינטימיות בחיים? גם אז נעמוד מהצד? או נעודד את הפצת העמדה הזאת?

אני אומר שלפעמים יש לחיות תכונות

שניתן ללמוד מהן. ואולי גם רצוי.
אני מבין שלא זאת הנקודה שהעלית בפוסט שלך. אבל מכיון שהזכרת שימפנזים מרדניים, נזכרתי בתכונת קופי בונובו (שיפנזים גמדיים) שנוטים ליישב סיכסוכים לא בכוח אלא בהפניית האנרגיה אל אינטימיות בין הניצים.

promod

New member
לצערנו

איננו יכולים להגן מפניהם
הרמה הטכנווגית שלהם כל כך גבוהה שאין לנו הרבה מה לעשות
למעשה אין כל כך ממה להן כי איננוודעים מפני מה להגן.

זאת אומרת קיים סבירות שאנחנו בשלום איתם על סמך מה שאנחנו רואים.

יש סידרה יפה על זה על חוצנים סדמות בהני אדם נלכדים על ידי ארהב
האירוע קוראים לו תוכל להבין הרבה ממנו

ביל בול

New member
promod,

וועדות חקירה מטעם מדינות קבעו כי על סמך עדויות, מדובר בטכנולוגיות שאינם מכדור הארץ,
ואתה,בעזרת נתונים שאין לאותם וועדות, או בעזרת דמיון -ושכל אחד יחליט מה המקור לדעותיך,....יודע דברים שאותם וועדות אינן יודעות.

DontEvenBlink

New member
לא יודעת אם זה רציונלי... אבל הטיעון שלי:

היקום מורכב מאינספור גלקסיות, כוכבים, פלנטות, מערכות שמש וכו'. היחס של כדור הארץ לשאר היקום שואף לאפס. איך יכול להיות, שרק בפלנטה הקטנה והמסכנה שלנו- יש חיים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, שאנחנו היחידים בכל היקום. אני בטוחה ב100% שקיימים חוצנים... כנראה בעלי צורת חיים שונה לגמרי משלנו, עם חושים שאנחנו אפילו לא יכולים להתחיל לדמיין. לנו יש את חושי הראייה, השמיעה, המישוש, הריח, הטעם ועוד- אולי לחוצנים יש חושים אחרים? קולטנים שונים משלנו?

חוש גלי רדיו ארוכים, חוש קרינה רדיואקטיבית

חוש לנייטרינים שעוברים דרכו, חוש למהירות יחסית, חוש לגז שקוף וחסר ריח וטעם, חוש למרחק, חוש לאורך זמן. בקיצור, חושים לכל מה שהאדם נזקק למכשירי מדידה כדי להיות מודע לו או לכמת אותו.

תודה וברוך הבא

הטיעונים ששכנעו אותי יותר מכל מתבססים על ממצאים ארכיאולוגיים עתיקים שנמצאו ברחבי העולם. מדובר במבנים מגליתיים, שעשויים מלבנים ששוקלות אלפי טונות שמתחברות זו לזו בדיוק מרשים, וברמת עיבוד גבוהה מאוד.
לדעתי, הדוגמה הכי מדהימה היא פומה-פונקו בבוליביה, שם נמצאים מבנים מסלעי גרניט ודיוריט, בין הקשים ביותר על הפלנטה, ברמת עיבוד ודיוק שמהווה אתגר גם היום.

מעבר לזה, המכנה המשותף למבנים עתיקים רבים (פירמידות, פסלים מונוליתיים ועוד) ביבשות שונות, ככל הנראה מעיד על איזושהו אמצעי תחבורה שהיה קיים פה לפני כמה אלפי שנים, וכנראה שלא מדובר בסירות עץ עם משוטים.

בהתאמה, כתבים עתיקים רבים (התנ"ך, הכתבים ההודיים העתיקים, הכתבים השומריים ועוד) מתארים מפגשים שהתקיימו פה לפני אלפי שנים, עם אנשים וטכנולוגיות, אשר אז התפרשו כ"אלים" ו"ציפורים" או "דרקונים", והיום היו מתפרשים כ"אסטרונאוטים חוץ-פלנטריים" ו"חלליות". חשוב לדעת, שבני-אדם שחיו פה לפני כמה אלפי שנים היו לא פחות אינטליגנטיים מבני-אדם היום, פשוט ההקשרים הטכנולוגיים שלהם היו הרבה יותר בסיסיים.

בעשורים האחרונים נשמעות עדויות של אנשים שנתקלו בחלליות לא ארציות ובאלה שהטיסו אותן. בחלק לא מבוטל מהמקרים מדובר בעדים אמינים ומיומנים, כמו: טייסים, אסטרונאוטים (אנושיים ארציים), שוטרים, חיילים וכיו"ב -- בפירוש לא חבורה של הזויים.

לדעתי, ההפרדה בין הרבדים הפיזיים של המציאות לבין הרבדים הלא פיזיים (הפיזיים הפחות דחוסים = האתריים = האנרגטיים = הרוחניים) היא הפרדה מלאכותית ושרירותית מדי. מבחינתי, הכל נמצא על רצף המציאות, רק בצדדים שונים של ציר הרצף הזה (בכוונה התיאור הגרפי הלינארי
).
אני נחשפתי לראשונה לאנשים מפלנטה אחרת דווקא מהכיוון הרוחני-טיפולי, ואני יכולה להעיד שהחוויה היתה בהחלט חיובית. למיטב הבנתי, אנשים מפלנטות אחרות, בדיוק כמו אנשים מכאן, יכולים להיות מאוד שונים זה מזה. הגישה של "כבדהו וחשדהו" תתאים בעניין הזה.

העיקרון "דומה מושך דומה" נכון בהרבה תחומים, וזה בולט בתחום הטיפולי. לרוב, אופי וסגנון המטפל/ת יעיד על אופי וסגנון הישויות שמשתפות איתו/ה פעולה. ההמלצה שלי היא לבחור מטפל/ת בעל/ת רמה מוסרית-אתית גבוהה וללא מוסר כפול, בעל/ת יכולת אמפטית גבוהה ויכולת הקשבה. חשוב גם שכל אחד יקשיב לאינטואיציה שלו ויפעיל שיקול-דעת עצמאי בהתאם (אינטואיציה היא התחושה המדוייקת ביותר, גם אם עדיין לא נמצא הסבר רציונלי שיגבה אותה).

דעתי האישית היא, שהמושג "לא חיובי" הוא כללי מדי, הוא כולל בתוכו גישות ונטיות שונות, החל מרשעות ואכזריות ועד לניגוד אינטרסים. נניח, שישנה ציוויליזציה אשר מאוד מעוניינת לשמר את כדור-הארץ ותושביו (לא רק האנושיים שבהם), ומתוך כך יש להם הרבה מאוד ביקורת על התנהלות האנושות כקבוצה -- האם נגדיר אותם כ"לא חיוביים"?

יש הרבה יותר דברים שאנחנו עדיין לא יודעים על ציוויליזציות מפלנטות אחרות, מדברים שאנחנו יודעים -- לכן זהירות ושיקול-דעת מאוד חיוניים.

drorjs

New member
תבדקי שוב את הסיפור של פומה-פונקו

כי בויקיפדיה כתוב שהמבנים הם מאבן חול אדומה וממש לא מגרניט ודיוריט. אז מישהו משקר. או אריך פון דניקן או ויקיפדיה. (אני נוטה יותר לאריך פון דניקן)

אני כמוך די התרשמתי מעדויות של אנשי צבא, טייסים, ועובדי ממשל שהעידו בפרוייקט החשיפה (DISCLOSURE) ובראיונות שונים. הרי מספיק שאחד מכלי הטיס שנצפו הוא חוץ ארצי ויש כלכך הרבה עדויות... אז אני עדיין יושב על הגדר אבל בהחלט לא פוסל את תיאוריית החוצנים בשלב הזה.

אנשים עדיין ממשיכים לדווח על עבמ"ים ויש עדויות מתועדות מהמאות הקודמות וגם בתנ"ך יש כמה התרחשויות חשודות במקצת בהקשר הזה.

אני חושב שאני עדיין ספקן ולא מקבל לגמרי את תאוריית החוצנים (יעני, חלק קטן מהעבמ"ים הנצפים הם כלי טיס שמקורם בפלנטה אחרת\מימד אחר\זמן אחר) מכיוון שכמו הרבה אנשים אני פוחד לצאת אידיוט אם יתגלה שהכל היה חארטה. ומכיוון שבאמת אין לנו יותר מאשר עדויות... אין עדיין תצפיות מדעיות מסודרות בעבמ"ים כמו שיש על חורים שחורים למשל. שלא לדבר על תקשורת רצינית עם חוצנים כלומר כזו שתופיע במהדורה המרכזית של החדשות. תצלומים וסרטונים יש הרבה ובטכנולוגיה הנוכחית של פוטושופ,אינסטגרם וכולי לך תדע מה אמיתי.

אני עדיין סומכת יותר על מומחים...

... כמו אלה שמרואיינים בכל פרקי הסדרה "Ancient Aliens" של ערוץ ההיסטוריה, אשר ממנה לקוח הקטע שבקישור.
בכל-זאת, גם אם מדובר באבני חול, עדיין מדובר בגדלים ומשקלים עצומים של לבנים אשר הובלו לאתר הבניה ממרחק באזור הררי ומאוד גבוה (מעל פני הים, דבר שעשוי להוסיף לקושי במאמץ פיזי), ובטכניקת סיתות אבנים כל-כך מתוחכמת ומדוייקת, שאפילו באמצעים העומדים לרשותנו היום יהיה קשה לשחזר אותה.

זה בסדר גמור להיות ספקן, אבל חשוב לזכור שכל דבר שנחקר מתחיל כתאוריה. שלב ההוכחה או ההפרכה מגיע מאוחר יותר, ואני מאמינה שזה יגיע מתישהו (עדיין לא ברור מתי
). לדעתי, אין שום סיבה לחשוש "לצאת אידיוט" רק מפני שמעלים השערות. אנחנו מודעים לכך שרב הנסתר על הגלוי בתחום הזה, אבל מאוד רוצים לדעת יותר, ועל-מנת לבדוק את הדברים יש צורך באיזשהו כיוון התחלתי, גם אם הוא תאורטי.

אין ספק שהזיופים הרבים בתחום רק יוצרים קושי עבור אלה מאיתנו שמחפשים אחר האמת. אני חושבת שכמעט בכל תחום בחיים אנחנו עלולים להיתקל במכשולים, וזה אחד המכשולים בתחום ה- UFOלוגיה.

drorjs

New member
ברור שהמבנים המגה-ליתיים הם תעלומה.

אבל הצורה שבה מציגים דברים כ"עובדות" מוצקות בסדרה היא בעייתית מאוד. אם אתה עושה סדרה תעודית רצינית , אובייקטיבית ולא מניפולטיבית, אז תביא את העובדות המדויקות כהוויתן. ברגע שהבנתי שהם אומרים "זה מגרניט ודיוריט!" ויש חשד רציני שזה מאבן חול זו אחת העובדות הראשונות שמביאים בסדרה שאמורה לעורר תדהמה והתפעלות! "וואו איך הם חתכו סלע כזה קשה!" אז מבחינתי הסדרה כולה כנראה בנויה באותה צורה. יש ערך לסדרה בעצם הצגת האתרים והממצאים והתעלומות עצמן. אבל ההטיה ואי-הדיוקים בשירות תיאוריית "האסטרונאוטים העתיקים" לא ממש מצאו חן בעיני.

לא שהמדע הממסדי נקי מהטיות אבל בנושא העבמולוגיה שגם ככה זוכה להגחכה (ככל הנראה מכוונת ומושקעת) צריך להיות עוד יותר זהיר ועוד יותר מדויק ועוד יותר מדעי.

למעלה