תודה וברוך הבא
הטיעונים ששכנעו אותי יותר מכל מתבססים על ממצאים ארכיאולוגיים עתיקים שנמצאו ברחבי העולם. מדובר במבנים מגליתיים, שעשויים מלבנים ששוקלות אלפי טונות שמתחברות זו לזו בדיוק מרשים, וברמת עיבוד גבוהה מאוד.
לדעתי, הדוגמה הכי מדהימה היא
פומה-פונקו בבוליביה, שם נמצאים מבנים מסלעי גרניט ודיוריט, בין הקשים ביותר על הפלנטה, ברמת עיבוד ודיוק שמהווה אתגר גם היום.
מעבר לזה, המכנה המשותף למבנים עתיקים רבים (פירמידות, פסלים מונוליתיים ועוד) ביבשות שונות, ככל הנראה מעיד על איזושהו אמצעי תחבורה שהיה קיים פה לפני כמה אלפי שנים, וכנראה שלא מדובר בסירות עץ עם משוטים.
בהתאמה, כתבים עתיקים רבים (התנ"ך, הכתבים ההודיים העתיקים, הכתבים השומריים ועוד) מתארים מפגשים שהתקיימו פה לפני אלפי שנים, עם אנשים וטכנולוגיות, אשר אז התפרשו כ"אלים" ו"ציפורים" או "דרקונים", והיום היו מתפרשים כ"אסטרונאוטים חוץ-פלנטריים" ו"חלליות". חשוב לדעת, שבני-אדם שחיו פה לפני כמה אלפי שנים היו לא פחות אינטליגנטיים מבני-אדם היום, פשוט ההקשרים הטכנולוגיים שלהם היו הרבה יותר בסיסיים.
בעשורים האחרונים נשמעות עדויות של אנשים שנתקלו בחלליות לא ארציות ובאלה שהטיסו אותן. בחלק לא מבוטל מהמקרים מדובר בעדים אמינים ומיומנים, כמו: טייסים, אסטרונאוטים (אנושיים ארציים), שוטרים, חיילים וכיו"ב -- בפירוש לא חבורה של הזויים.
לדעתי, ההפרדה בין הרבדים הפיזיים של המציאות לבין הרבדים הלא פיזיים (הפיזיים הפחות דחוסים = האתריים = האנרגטיים = הרוחניים) היא הפרדה מלאכותית ושרירותית מדי. מבחינתי, הכל נמצא על רצף המציאות, רק בצדדים שונים של ציר הרצף הזה (בכוונה התיאור הגרפי הלינארי
).
אני נחשפתי לראשונה לאנשים מפלנטה אחרת דווקא מהכיוון הרוחני-טיפולי, ואני יכולה להעיד שהחוויה היתה בהחלט חיובית. למיטב הבנתי, אנשים מפלנטות אחרות, בדיוק כמו אנשים מכאן, יכולים להיות מאוד שונים זה מזה. הגישה של "כבדהו וחשדהו" תתאים בעניין הזה.
העיקרון "דומה מושך דומה" נכון בהרבה תחומים, וזה בולט בתחום הטיפולי. לרוב, אופי וסגנון המטפל/ת יעיד על אופי וסגנון הישויות שמשתפות איתו/ה פעולה. ההמלצה שלי היא לבחור מטפל/ת בעל/ת רמה מוסרית-אתית גבוהה וללא מוסר כפול, בעל/ת יכולת אמפטית גבוהה ויכולת הקשבה. חשוב גם שכל אחד יקשיב לאינטואיציה שלו ויפעיל שיקול-דעת עצמאי בהתאם (אינטואיציה היא התחושה המדוייקת ביותר, גם אם עדיין לא נמצא הסבר רציונלי שיגבה אותה).
דעתי האישית היא, שהמושג "לא חיובי" הוא כללי מדי, הוא כולל בתוכו גישות ונטיות שונות, החל מרשעות ואכזריות ועד לניגוד אינטרסים. נניח, שישנה ציוויליזציה אשר מאוד מעוניינת לשמר את כדור-הארץ ותושביו (לא רק האנושיים שבהם), ומתוך כך יש להם הרבה מאוד ביקורת על התנהלות האנושות כקבוצה -- האם נגדיר אותם כ"לא חיוביים"?
יש הרבה יותר דברים שאנחנו עדיין לא יודעים על ציוויליזציות מפלנטות אחרות, מדברים שאנחנו יודעים -- לכן זהירות ושיקול-דעת מאוד חיוניים.